Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Co tam panie w polityce?

<< < (2/6) > >>

Proxima Alland:
Ja też, serio. Będę się lepiej orientowała co i jak i gdzie :D

--- Cytat: VonBeerpuszken w Wrzesień 17, 2013, 10:40:15 ---Nieeeee, czemu?... Może być ciekawe  ;D

--- Koniec cytatu ---

Pisałam już, że strasznie podoba mi się Twój styl bycia i poczucie humoru? ;p Do tego jeszcze ten awatar :D  Super :D

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Proxima w Wrzesień 17, 2013, 11:27:08 ---Ja też, serio. Będę się lepiej orientowała co i jak i gdzie :D

Pisałam już, że strasznie podoba mi się Twój styl bycia i poczucie humoru? ;p Do tego jeszcze ten awatar :D  Super :D

--- Koniec cytatu ---
No to waćpanna sobie przechlapałaś u całej reszty, nie wiedziałaś że jestem najbardziej nielubianym trollem forumowym?  ;D

Coritsikaela Enth:
Bez Puszka centrala nie byłaby centralą - a tak to trolling ma szanse zostać dyscypiną olimpijską  :P

a na serio to ciekawe czy znajdzie sie jakich ochotnik do napisania powieści "eve przez wieki" na forum

Proxima Alland:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Wrzesień 17, 2013, 11:38:58 ---No to waćpanna sobie przechlapałaś u całej reszty, nie wiedziałaś że jestem najbardziej nielubianym trollem forumowym?  ;D

--- Koniec cytatu ---

Ćiiiii! To prowokacja jeno...  ;)

ArchenTheGreat:
Źle się wyraziłem. Nie musi to być historia EVE. Raczej skrót obecnej sytuacji.  :) Ewentualnie z dopiskiem skąd wzięły się obecne bloki. Czy obecna północ to te same alianse co kiedyś?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej