Eve Online > Przedpokój
Czy lecą z nami panie?
Isengrim:
Dzieki dziewczęta i chłopcy. :)
Hmm czy chcę zachęcać żonę do EvE to nie wiem jeszcze, ostatnio jak ją wciągnąłem w Online RPGa (ale takiego hardcore Roleplaying) to przez cztery lata nie mogłem wyciągnąć. W EvE na szczęście jednak RPG sprowadza się głównie do smackowania na lokalu więc chyba będzie spoko. :D
Edytor postaci moja żona już ogarnęła, bardzo jej się podoba. :) Tylko jak się dowiedziała, że nic tymi postaciami robić nie można to stwierdziła "Eee, a to po co to wszystko?" Próbuję ją namówić, żeby została moim market altem, kiedyś na jednym z serwerów WoWa rozmontowała rynek kamieni szlachetnych spekulując na markecie. >:D
@ Proxima,
Tylko pamiętaj, żeby na numerki miejsca w nazwie statku starczyło, jakby spadł. :)
EDIT: Nie chce mi się wdawać w kolejną pyskówkę z Puszkiem, ale jeśli komuś podoba się polityka polegająca na tym że można zostać skatowanym pałą za to, że się jest mniejszością, to chyba też nie warto o tym rozmawiać.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Isengrim w Listopad 08, 2013, 10:33:33 ---
Edytor postaci moja żona już ogarnęła, bardzo jej się podoba. :) Tylko jak się dowiedziała, że nic tymi postaciami robić nie można to stwierdziła "Eee, a to po co to wszystko?" Próbuję ją namówić, żeby została moim market altem, kiedyś na jednym z serwerów WoWa rozmontowała rynek kamieni szlachetnych spekulując na markecie. >:D
--- Koniec cytatu ---
Jak nie można? Można ładnie wyglądać w przestrzeni po spodowaniu.
--- Cytat: Isengrim w Listopad 08, 2013, 10:33:33 ---EDIT: Nie chce mi się wdawać w kolejną pyskówkę z Puszkiem, ale jeśli komuś podoba się polityka polegająca na tym że można zostać skatowanym pałą za to, że się jest mniejszością, to chyba też nie warto o tym rozmawiać.
--- Koniec cytatu ---
Nom... co dzień i to po kilka razy ktos kogoś katuje pałą tylko dlatego że jest mniejszością ;D
Nie czytaj więcej SE i Faktu.
Isengrim:
Z tabloidów czytam tylko "Faktoid". :P
Natomiast SE oraz Fakt są adresowane do ludzi, którzy popierają "pałowanie pedałuw" więc nie wiem, skąd Twoje konkluzje.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Isengrim w Listopad 08, 2013, 10:42:07 ---Z tabloidów czytam tylko "Faktoid". :P
Natomiast SE oraz Fakt są adresowane do ludzi, którzy popierają "pałowanie pedałuw" więc nie wiem, skąd Twoje konkluzje.
--- Koniec cytatu ---
Stąd, że powtarzasz głupoty wbijane do łbów przez nasze media.
Pokaż w jaki sposób mniejszości np. sexualne w Polsce są dyskryminowane - czy ktoś im zabrania być gejem? Jest jakiekolwiek prawo zabraniające im tego? Widziałeś gdzieś kartkę z napisem "tylko dla hetero" czy "gejom wstęp wzbroniony" jak to było z czarnymi w latach czterdziestych i pięćdziesiątych w Stanach?
Temat modny, media podchwytuja i piorą mózgi co niektórym... Bo rzeczywiście, biedny gej ma wytatuowane że jest gejem i boi sie wyjść na ulicę...
Może czas spojrzeć na otaczający świat własnymi oczami?
Tak samo jest z naszymi paniami ;) Tyle krzyku że nie ma równouprawnienia w wykonywanych zawodach itp...a próbowała która zostać górnikiem czy hutnikiem? :P
Proxima Alland:
Ja też nie mam pojęcia, co ludziom wali na łeb z tym równouprawnieniem???
Przecież wiadomo, że ja mam mieć lepiej! :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej