Eve Online > Przedpokój
Czy lecą z nami panie?
VonBeerpuszken:
Chodzi o co innego.
Dla przykładu - stwórz klub tylko dla kobiet, a dowiesz sie że jesteś odważna, wyzwolona itp, stwórz to samo dla mężczyzn, a dostanie Ci sie od szowinistycznych świń.
Stwórz klub dla gejów a spróbuj stworzyć tylko dla heteryków ;)
Stwórz takowy klub tylko dla czarnych i tylko dla białych, ciekawe jakie róznice w komentarzach będą ;)
FITTIpalti:
Zaczynam lubić to forum... w końcu jakieś normalne wypowiedzi ;)
Proxima Alland:
Masz rację... Faceci mają teraz przerąbane. A Biały facet? Masakra!
Biały facet to na 90% rasista, szowinista. Jak ma kupla, to razem są gejami. Jak ma koleżankę, to tylko on jest gejem. Wyjście na piwo z kumplami? Zaniedbywanie żony i rodziny. Kosmetyki dla facetów? Gejowskie. Nie używasz? Brudas... Wejdziesz na siłkę bez depilacji? Małpa. Poddasz się depilacji? Gej...
I gdyby nie to, że jeszcze moja babcia była zmuszona do małżeństwa i urodziła dziecko w wieku 17 lat, to bym wam nawet współczuła ;p
A tak serio masz rację. Ciekawi mnie, kiedy jako społeczeństwo dojrzejemy na tyle by być ponad to...
Colonel:
--- Cytat: Proxima w Listopad 08, 2013, 10:15:57 ---
--- Koniec cytatu ---
normalne spoleczenstwo o tym nawet nie gada...ale w polsce spoleczenstwo dopiero dorasta
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Proxima w Listopad 08, 2013, 10:15:57 ---Masz rację... Faceci mają teraz przerąbane. A Biały facet? Masakra!
--- Koniec cytatu ---
A skąd...biali hetero faceci mają na to wyjabane ;D Jak cos nie pasuje to mówi spierd... i popija dalej piffko.
--- Cytat: Proxima w Listopad 08, 2013, 10:15:57 ---A tak serio masz rację. Ciekawi mnie, kiedy jako społeczeństwo dojrzejemy na tyle by być ponad to...
--- Koniec cytatu ---
Nigdy, mniejszości zawsze będą gromadzić sie w kupy i narzekać że są dyskryminowane... żądać równych praw (mimo że nikt do tej pory tych praw im nie odbierał) i próbować narzucać większości swoje zdanie... no bo są mniejszością i są pokrzywdzeni.
Polityka EU z tym związana powoli zaczyna przekraczać granice rozsądku.
Bardzo podoba mi się polityka Putina - to mniejszość ma sie dostosowac do większości, bo jest mniejszością, a nie odwrotnie...a jak sie nie podoba to wynocha
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej