Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[BIORD] Bioredden - dyskusja

<< < (8/10) > >>

Proxima Alland:
1st  ;D  8)

Mam syndrom chomika oraz syndrom złego startu... ale długo by o tym pisać.... ;p

ManganMan:

--- Cytat: Proxima w Wrzesień 11, 2013, 14:43:06 ---1st  ;D  8)

Mam syndrom chomika oraz syndrom złego startu... ale długo by o tym pisać.... ;p

--- Koniec cytatu ---
No łał normalnie, masz buziaka w nagrodę :-*  :D
A ja mam Zespół Aspergera (lżejsza odmiana Jovian Disease) i dobrze mi z tym (a nic innego zrobić się nie da jak to jest choroba o podłożu genetycznym, którą złapałem od Jovian).
Coś ci poradzę: Dodaj sobie API do profilu wg instrukcji na stronie głównej.

deckard:
Najwięcej aktywnych osób znam wlaśnie z malych korporacji większość tych co poszło do szkółek przestała grać. To wlaśnie małe korporacje najlepiej uczą gry choć często tylko 1 czy 2 aspektów

Orli1983:
podejrzewam ze w male corporacje maja wplyw na dalsza gre mlodych  dlatego m.in  ze czesto znajdzie sie osoba która zafunduje plexa na poczatek, pomoze w zarabianiu i koszt gry wg mnie spory dla przeciętnego Polaka odpada.

Mamut:
też jakoś "jedyna słuszna droga" nie przypadła mi do gustu :) bylem, widziałem - jakbym miał teraz wybierać to raczej bym tam nie poszedł - nie ma tam nic czego nie ma na głównej stronie wiki - jak komuś się czytać nie chce ,i wszystko chce mieć podane na tacy to jak najbardziej OK :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej