Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[BIORD] Bioredden - dyskusja

<< < (7/10) > >>

ManganMan:

--- Cytat: Proxima w Wrzesień 11, 2013, 13:11:09 ---ManganMan, To rzecz gustu. Czy się woli rozkręcać z kumplami firmę, produkującą napoje gazowane, zaczynając od saturatora i dwóch syfonów. Czy zacząć pracować dla Coca-Coli....

--- Koniec cytatu ---
Ano. W każdym razie Unseen First :)

SokoleOko:

--- Cytat: Proxima w Wrzesień 11, 2013, 13:11:09 ---Oj Sokole chmurnooki.... Ja tak skończyłam liceum i studia ;p Da się :D Ale rozumiem, że chodzi o przykład.

--- Koniec cytatu ---

Wiesz, ja na studiach uczyłem się na przykład montażu dźwięku poprzez cięcie taśmy na magnetofonie szpulowym, ale dziś - 15 lat później - raczej wolałbym używać do tego komputera. O to chodziło mi w tej analogii ;)

Proxima Alland:
Może, możliwe... Sama jeszcze nie wiem... Rozważam różne opcje. Na razie muszę skończyć te podstawowe szkolenia.
Mam takie głupie wrażenie, że dwa lata temu, to jakoś wszystko szybciej mi poszło. ;p Ale to tylko wrażenie...
SokoleOko, to musisz mieć ciekawy zawód. No i muszę się z tobą zgodzić. Wedle logiki tak jest poprawnie. Korzystać z osiągnięć poprzedników. Tak rozwija się ludzkość. Trudno, żeby każdy, kto chce tworzyć podzespoły, musiał od nowa wynajdywać mikroprocesor czy rezystor. Fakt. Tyle, że to gra. Tak, jak Cywilizacja Sid'a Meiers'a.
Ja mam jeszcze tak, że w każdej grze lubię wszystko sama robić. Od początku do końca. (chyba, że już sobie nie radzę). Nie przyjmuję, np. od nikogo pomocy finansowej itp.  Napaliłam się, jakiś czas temu, na EverQuest 2. Kumpela sprezentowała mi ok 20 000 platyny.... Już w to nie gram... Odechciało mi się. Była za łatwo, nie było radości z kupionego, pierwszego miecza lepszej jakości, bo wszystko mogłam mieć, ot tak...

sneer:
Sokole ...a ja naprawdę chciałbym znaleźć się w miejscu gdzie jeszcze o grze niewiele wiedziałem
miałem wtedy olbrzymi fun
są kolejne wątki wypełnione Twoją filozofią , jedyną słuszną ...
daj ludziom pograć  i przede wszystkim cieszyć się graniem
jeśli będą za często spadać i wzbudzi to dyskomfort to będą sami chcieli coś z tym zrobić zapewniam Cię

Pol Kent:

--- Cytat: Proxima w Wrzesień 11, 2013, 14:17:22 ---Napaliłam się, jakiś czas temu, na EverQuest 2. Kumpela sprezentowała mi ok 20 000 platyny.... Już w to nie gram... Odechciało mi się. Była za łatwo, nie było radości z kupionego, pierwszego miecza lepszej jakości, bo wszystko mogłam mieć, ot tak...

--- Koniec cytatu ---
Hmm...czyżby pierwsza kobieta w historii świata która nie dała rady wydać całej posiadanej kasy ??  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej