Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[BIORD] Bioredden - dyskusja

(1/10) > >>

Jezaro:
w razie pytan watpliwosci dotyczacych naszego korpa piszcie tutaj

Gustlic:
Troszkę pogrzebałem tu i tam i bez obrazy chłopaki, ale polecałbym wam na początku wstąpić do Unseen Academy, poznać troszkę grę i dopiero się zabierać za własnego corpa, z tego co widzę, to większość postaci ma 1-2 tygodnie a jedyny w miarę doświadczony gracz którego mieliście poszedł sobie i co prawda nie wiem na 100% czym się zajmował ale sądząc po jego employment history zajmował się kopaniem skałek. Oczywiście to nic złego, każdy zajmuje się tym co lubi, jak lubi kopać to niech kopie ja się nie czuję na siłach aby kogokolwiek oceniać pod względem zajęcia, jednakże w High Secu jest bardzo wiele korporacji które czają się tylko na młode korporacje, żeby ponabijać sobie kille na ludziach którzy są łatwym łupem, o Low Secu nie wspomnę już nawet. 

Druga rzecz która rzuciła mi się w oczy to fakt że zamykacie się na PvP. Chcecie się tylko bronić. A jak wszyscy wiemy, doświadczenie nabywamy poprzez praktykę i najczęściej zdobywamy je chwilę po tym jak go potrzebowaliśmy, więc jak dojdzie do nieuchronnego (prędzej czy później wszystkich to spotyka) to niestety ale nie będziecie wiedzieć jak się bronić.

Mam nadzieję że się mylę i że postacie znajdujące się w waszej korporacji to alty doświadczonego gracza. I mam nadzieję że wam się uda. Także powodzenia.

Jezaro:
Gre troche juz zmany bo wbrew pozorem nie jestesmy z Wolfem z pierwszej lapanki, gracz o ktorym mowa poszedl sobie pomoc swoim kolegom i nie z tego wiem to wroci do nas, Eve nie polega tylko na Unseeen Academy; dajemy sobie rade rade w hsec a o mainy i alty sie nie martwiaj wszystko idzie w dobra strone

Mamut:

--- Cytat: Jezaro w Wrzesień 03, 2013, 00:05:14 ---Gre troche juz zmany bo wbrew pozorem nie jestesmy z Wolfem z pierwszej lapanki, gracz o ktorym mowa poszedl sobie pomoc swoim kolegom i nie z tego wiem to wroci do nas, Eve nie polega tylko na Unseeen Academy; dajemy sobie rade rade w hsec a o mainy i alty sie nie martwiaj wszystko idzie w dobra strone

--- Koniec cytatu ---

1 Zasada Centrali , nie pisz postów po pijaku :]

Gustlic:

--- Cytat: Jezaro w Wrzesień 03, 2013, 00:05:14 ---Gre troche juz zmany bo wbrew pozorem nie jestesmy z Wolfem z pierwszej lapanki, gracz o ktorym mowa poszedl sobie pomoc swoim kolegom i nie z tego wiem to wroci do nas, Eve nie polega tylko na Unseeen Academy; dajemy sobie rade rade w hsec a o mainy i alty sie nie martwiaj wszystko idzie w dobra strone

--- Koniec cytatu ---

Skoro tak twierdzisz - nie mnie to oceniać. Powodzenia. Szczególnie z poszukiwaniem kogoś na stanowisko naukowca, oraz transportera.  8) 8)

Pozdrawiam
Gustlic

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej