Eve Online > Dyskusje ogólne

Jak zostałem awoxerem

<< < (3/25) > >>

qWar:

--- Cytat: Ulf Nitjsefni w Sierpień 06, 2013, 14:59:54 ---Mi Twoje zachowanie tez nie gra. Sprawa zakończona imho. Doradzam tereny odległe od Aset raczej... chyba, że wyjaśnisz to z Rainbowem i zdejmie Ci -

Wysłane z mojego Grand X In za pomocą Tapatalk 4

--- Koniec cytatu ---
A w czym uraziłem twoją osobę?
I tak, zdecydowanie rejony waszej kerbirni bede omijał z daleka.

Isengrim:
A Q'war to nie jest jakis troll alt z PBNu? Nie dosc ze awoxer, to jeszcze zlodziej dreadow!

qWar:

--- Cytat: Isengrim w Sierpień 06, 2013, 15:06:29 ---A Q'war to nie jest jakis troll alt z PBNu? Nie dosc ze awoxer, to jeszcze zlodziej dreadow!

--- Koniec cytatu ---

Wypraszam sobie :P zaden alt

Ulf Nitjsefni:
W niczym nie uraziłeś mojej osoby. Mnie w ogóle ciężko urazić. Nie podoba mi się Twoje zachowanie w milicji. Skoro masz - a nie chcesz wyjaśnić sytuacji z naszym CEO no to adios...

Kerbirnia? Sprawdź ile killi ma Akademia co? Jak na grupę noobków z 1 czy 2 doświadczonymi graczami?? Słaby ten insult...spróbuj czegoś innego...

Wysłane z mojego Grand X In za pomocą Tapatalk 4

MGGG:

--- Cytat: Isengrim w Sierpień 06, 2013, 15:06:29 ---A Q'war to nie jest jakis troll alt z PBNu? Nie dosc ze awoxer, to jeszcze zlodziej dreadow!

--- Koniec cytatu ---

Raczej z C0venu/bufu. Eve to gra ekonomiczna i wlasnie toczy się ostra wojna o zasób zwany jako "świeże mięsko do polskich corpów". Akademia Milicyjna to w końcu konkurencja dla UA, a wiadomo kto za UA stoi  ;)  :o   

http://evewho.com/pilot/Q%27War

Letnia ta drama.  8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej