Eve Online > Dyskusje ogólne
Jak zostałem awoxerem
Zogon Barski:
--- Cytat: Ulf Nitjsefni w Sierpień 06, 2013, 15:13:39 ---Kerbirnia? Sprawdź ile killi ma Akademia co?
--- Koniec cytatu ---
Jak dajecie minusy swoim i potem ich agrujecie gdy oni was widzą jak blue to nic dziwnego ;D
[NAUKE] Son of Rainbow:
Witam,
dzięki postowi Sokole topic ten przynajmniej z tragedii zamienił się tragikomedie.
Jeśli dany gracz z milicji - wspólnego ally a w tym przypadku 24th kradnie, strzela do swoich bądź przebywa podczas jatki na plexie blisko sprzymierzeńców i jak w przypadku kolegi, który ma ogromnego ass pain'a i orbituje sobie przyglądając się walce uśmiechając się na localu sprawia złe wrażenie. Wrażenie bycia całkowicie nowym ... czekaj już trochę gra więc odpada bądź awoxerem, czy też takim, który chce dobić sobie ostatniego ... tak czy siak stanowi ewentualne zagrożenie. Nie dziw się, że dostałeś -5. Taka osoba jeśli należy do kilkuosobowego corpa bądź npc podawana jest na intelu i minusowana przez ogół sprzymierzonych ze sobą alliance i corpów.
Delikatnie sugerowałem byś jakoś sprawę rozwiązał, minusy pewnie zostałyby zdjęte. Jednocześnie rozpocząłeś ... nie wiem sam jak to nazwać - polemikę na kanale BuFu oraz podobno zgłosiłeś Akademię do jednego z większych alliance rosyjskich gdzie ani wojny nie dostaniemy ani także minusa bo współpracujemy z nimi od początku. Na sam koniec naszej rozmowy ogłosiłeś, że tej sprawy nie będziesz nigdzie rozwijał i prosiłeś mnie o poinformowanie in game jeśli bym założył jakiś topic. Chyba nie muszę tego robić prawda?
Nie zamierzam wklejać także mojej prywatnej rozmowy z Tobą, ani rozmowy z kanału BuFu. Po prostu jest dopiero popołudnie i to nie czas na piwo i popcorn jak i nie uważam by to było odpowiednie miejsce do prania pseudobrudów.
Ergo ... zachowałeś się jak awoxer, zostałeś poinformowany o minusie, nie naprostowałeś tego i w końcu ktoś Ci ustrzelił statek. Jest mi jedynie przykro, że takie rzeczy się dzieją. EOT z mojej strony.
Isengrim:
--- Cytat: qWar w Sierpień 06, 2013, 15:07:51 ---Wypraszam sobie :P zaden alt
--- Koniec cytatu ---
No a juz na pewno nie z PBNu. ;)
GlassCutter:
Pobili się o condora wartego 2mln z fitem, nie wierze ??? :D
A tak całkiem poważnie to ciesz się że nie zrobiłeś tego w 0.0! Własny gang by Cię rozstrzelał w bańce, potem zaanhorował jeszcze 30 dużych t2 i byś człapał pół dnia pod czujnym okiem huggina. Na ostatnich metrach i tak by Cie spodowali a ciało wozili w cargo i wywieszali pod każdą okoliczna stacją. O!
qWar:
--- Cytuj ---podobno zgłosiłeś Akademię do jednego z większych alliance rosyjskich
--- Koniec cytatu ---
eeee?
No ten poziom trollla juz sie troche zapędził z złą strone. Jakies tego typu insynacje prosze zachować dla siebie.
A co do delikatnej insynacji zebym sprawe rozwiązał, to moze i bym to zrobił, ale argument ze mam cytuje "spierdalać" na lokalu był dosyc dobitny.
Doszło pozniej pisanie na mnie na kanale milicyjnym i namawianie innych (mimo ze wtedy rozmawialismy na priv) do ustawnienia mi minusa jest lekkim zachowaniem nie teges.
jesli chcesz wkleic rozmowe prosze bardzo. Tez mam logi i moge sprostowac pare rzeczy.
PS. Tez uwazam ze czas na piwo bo juz po południu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej