Eve Online > Dyskusje ogólne

Jak zostałem awoxerem

<< < (2/25) > >>

qWar:

--- Cytat: Ulf Nitjsefni w Sierpień 06, 2013, 14:42:27 ---Kolego...sam latam w milicji i wiem jak wku... takie zachowanie. Trzeba bylo wyjaśnić sprawę do końca na gorąco wtedy na tej drabince.  W ogóle mnie nie dziwi, że masz --- . Chcesz latać w milicji? Fine...shoot the damn slaves!! Nie zrobiłeś tego? Przeproś kolege milicjanta i zachowuj się z kulturą. Takie tłumaczenia...bo dziś mi wszystko ucieka? Wolne żarty?

Wysłane z mojego Grand X In za pomocą Tapatalk 4

--- Koniec cytatu ---

Czyli jak lecisz we flocie w nullu i cos ci ucieknie to musisz wszystkich przepraszać ze zlamiłes?
Wiesz, nie wiedziałem ze to jest aż tak istotne ze kolo ucieka ci z punkta, a ty dostajesz minusa bo "nie pomagasz" i na pewno jesteś awoxerem.
A co do wyjasnienia sprawy, wiesz jak dla mnie to głównie gra dla zabawy i tekst o tym ze mam minusa odebrałem za żart a nie de facto za minus do mnie. Cos mi tu nie gra.

Isengrim:

Centurion:
poszedleś do milicji to żyj teraz z tymi ogórami 8)
Nie od dziś wiadomo, że normalni ludzie latają w nullu a nie w milicji/low.

Ulf Nitjsefni:
Mi Twoje zachowanie tez nie gra. Sprawa zakończona imho. Doradzam tereny odległe od Aset raczej... chyba, że wyjaśnisz to z Rainbowem i zdejmie Ci -

Wysłane z mojego Grand X In za pomocą Tapatalk 4

MGGG:

--- Cytat: Centurion w Sierpień 06, 2013, 14:59:34 ---Nie od dziś wiadomo, że normalni ludzie latają w nullu a nie w milicji/low.

--- Koniec cytatu ---

Wyjątkowo zgadzam się z Toba. Jabolex lata w null i niech tam lata jak najdłużej :P :-*

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej