Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wojna domowa w Providence

<< < (6/13) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 11, 2013, 11:53:29 ---Chyba raczej "powerhouse" CVA nie był w stanie zająć dwóch systemów ze stacją na własnym terenie :D

--- Koniec cytatu ---
Lubie jak się wypowiadasz o czymś o czym nie masz nawet bladego pojecia  ;D
Widać wtedy wyraźnie, że pod fasadką inteligenta siedzi po prostu niedowartościowany idiota  ;D

SokoleOko:
No napnij się jeszcze bardziej, Pusiu :)

Najpierw były buńczuczne zapowiedzi, KOS and whatnot, a tydzień później - ugoda. Naprawdę, nie trzeba być ekspertem.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 11, 2013, 13:08:58 ---No napij się jeszcze bardziej, Pusiu :)
--- Koniec cytatu ---
Niestety nie piję, Sokoliku.

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 11, 2013, 13:08:58 ---Najpierw były buńczuczne zapowiedzi, KOS and whatnot, a tydzień później - ugoda. Naprawdę, nie trzeba być ekspertem.

--- Koniec cytatu ---
Słusznie, wystarczy być Sokolikiem  ;D
Poza tym proponuję ciekawą lekturę pod tytułem encyklopedia, jak uda ci sie znależć, sprawdź co to jest rozejm.
No i podstawowa sprawa, polityka to nie taka prościzna jak odstrzał nubów, pozostań przy tym odstrzale, dyskusje o polityce zostaw mądrzejszym  ;D

Zsur1aM:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 11, 2013, 11:53:29 ---Chyba raczej "powerhouse" CVA nie był w stanie zająć dwóch systemów ze stacją na własnym terenie :D

--- Koniec cytatu ---
Z U'K tez nie dali rady, w koncu musieli podpisac rozejm by tamci sami wywiezli swoje graty.  ??? :o

SokoleOko:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpień 11, 2013, 13:29:30 ---Niestety nie piję, Sokoliku.Słusznie, wystarczy być Sokolikiem  ;D

--- Koniec cytatu ---

Poprawiłem literówkę.

--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpień 11, 2013, 13:29:30 ---Poza tym proponuję ciekawą lekturę pod tytułem encyklopedia, jak uda ci sie znależć, sprawdź co to jest rozejm.
No i podstawowa sprawa, polityka to nie taka prościzna jak odstrzał nubów, pozostań przy tym odstrzale, dyskusje o polityce zostaw mądrzejszym  ;D

--- Koniec cytatu ---

Zwłaszcza takim "krynicom mądrości" jak Ty, prawda?

Jakbyś tu nie kręcił damage control, Eve i tak znów się śmieje z CVA.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej