Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wojna domowa w Providence
VonBeerpuszken:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 11, 2013, 13:49:23 ---Poprawiłem literówkę.
--- Koniec cytatu ---
Mój ty geniuszu....
Absolutnie się nie napinam, mam świetną z ciebie bekę ;D
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 11, 2013, 13:49:23 ---Jakbyś tu nie kręcił damage control, Eve i tak znów się śmieje z CVA.
--- Koniec cytatu ---
Zna ktos dobrego psychoanalityka? Normalnie po takiej informacji nie moge sie pozbierać z podłogi. Nie wiem jeszcze tylko, czy to ze śmiechu czy przerażenia że takie osoby zajmują się polskimi mediami...
Przynajmniej wiem skąd się wziął ich poziom :-X
SokoleOko:
Twoja lekko histeryczna reakcja na mój komentarz potwierdza, że nie wyszło tak, jakbyście chcieli.
A wycieczki personalne na RL daruj sobie, bo to już poziom gimnazjum.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 11, 2013, 14:11:40 ---Twoja lekko histeryczna reakcja na mój komentarz potwierdza, że nie wyszło tak, jakbyście chcieli.
--- Koniec cytatu ---
Ależ oczywiście, nie chcieliśmy tej draki, bo nikomu do niczego nie była potrzebna.
"Histeryczna reakcja" ;D
ponownie odsylam do encyklopedii.
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 11, 2013, 14:11:40 ---A wycieczki personalne na RL daruj sobie, bo to już poziom gimnazjum.
--- Koniec cytatu ---
Ja po prostu zawsze się staram dopasować do rozmówcy.
Alice9:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 11, 2013, 13:49:23 ---Jakbyś tu nie kręcił damage control, Eve i tak znów się śmieje z CVA.
--- Koniec cytatu ---
co ty masz do tego cva.
sam fakt ze istnieją znaczy że w morzu polityki poruszają się bardzo dobrze... no bo chyba nie myślisz że dzisiaj w eve to załatwia się coś jeszcze za pomocą gunboatów?
Lt Rook:
Sokole, czemu tak atakujesz innych ?
Rozejrzyj się na swoim podwórku ilu debili tam masz, zaglądałeś ostatnio na KB swojego ally?
Atakować CVA jest zawsze fajnie, bo pierwszy propagandzista CVA jest na emeryturze (a.k.a Zsuriam).
Nienawidzisz CVA, w jakiś sposób widać to, patrz, Outbreak nienawidzi PL (i wzajemnie, od dawna) i SC (bo nam świniaka podłożyli) ale da się żyć jakoś, to jest gra.
Skąd wynika Twój ból? Z przeszłości ?
Bo nie udało się Wam w cloaky vagasach najechać na provi, jak jeszcze byłeś w Ushra'Khan?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej