Eve Online > Dyskusje ogólne
Zmainy w Indykach.
MGGG:
--- Cytat: Doom w Lipiec 18, 2013, 13:12:08 ---To również jest akceptowalne wyjście
--- Koniec cytatu ---
Nie zdzwiłbym się, gdyby CCP znerfiło pirackie cruzy i ogłosiło, że jest to boost haców :P
Dla mnie problem haców jest taki, że są one obecnie do niczego nie przydatne. W erze cruzów i bc t3 wyglądają jak ford T przy bentleyu. Podobny problem też maja commandy. Reszta t2 jest okey.
SokoleOko:
--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 18, 2013, 13:12:29 ---akurat takie coś to jest próba sprowadzenia gry do poziomu lock-f1-lock-f1 którego ja nigdy nie będę popierał.
edit: lol "popierdał"
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie, jak również tego nie "popierdam" :)
--- Cytat: MGGG w Lipiec 18, 2013, 13:16:12 ---Nie zdzwiłbym się, gdyby CCP znerfiło pirackie cruzy i ogłosiło, że jest to boost haców :P
Dla mnie problem haców jest taki, że są one obecnie do niczego nie przydatne. W erze cruzów i bc t3 wyglądają jak ford T przy bentleyu.
--- Koniec cytatu ---
Bo HAC-e są w tym momencie najstarszymi (w sensie: nie tykanymi od najdłuższego czasu) shipami w grze i "power creep" wypchnął je na margines. To się zmieni.
A co do Cynabala i Macha - CCP przyznało, że ich dzikie falloffy są błędem. Po prostu przed Dominion jeden dev robił "nowe faction shipy", a drugi robił "nowe tracking enhancery" i to się niechcący nałożyło. Mam nadzieję, że nerf TE wystarczy, bo i tak Cynabale zostały przyćmione przez Talosy.
W ogóle, mam wrażenie, kiedyś o wiele bardziej liczyła się szybkość. Dzisiaj wystarczy, żeby ship leciał te 1500 m/s bez bonusów i heata, a jeszcze w 2010 było "3 km/s or GTFO".
Doom:
--- Cytat: MGGG w Lipiec 18, 2013, 13:16:12 ---Nie zdzwiłbym się, gdyby CCP znerfiło pirackie cruzy i ogłosiło, że jest to boost haców :P
Dla mnie problem haców jest taki, że są one obecnie do niczego nie przydatne. W erze cruzów i bc t3 wyglądają jak ford T przy bentleyu. Podobny problem też maja commandy. Reszta t2 jest okey.
--- Koniec cytatu ---
Dlatego po raz kolejny powtórzę opinię że przegli pauke z buffem t1 cruzerów. Frakcyjne jeszcze byłby do zniesienia z racji kosztu, to ze BC może walczyć jak równy równy z t2 mniejszym shipem też jest do zniesienia. Ale to ze t1 cruzer na t2 ficie jest w zasadzie równy hacowi...
Azbuga:
w sumie hace by mogły dostać nawet potwornego buffa w postaci niewrażliwości na scrambla, przy delikatnym nerfie dpsa albo tanka. było fajne i wcale nie przegięte. jak ma być heavy assault to by dało im możliwość bycia w końcu statkami do ataku i agresywnej gry.
VonBeerpuszken:
--- Koniec cytatu ---
Ja bym dał rekonom MJD, niech mają jakotaką szansę na wyskoczenie z bańki. Wymagany byłby recon i skill od MJD na lvl 5 żeby ładowanie trwało np. 2 sek. Niech juz będzie tym reconem i blocaderunnerem :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej