Eve Online > Dyskusje ogólne
Zmainy w Indykach.
MGGG:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 18, 2013, 12:25:13 ---A nie wiem skąd Wam się wzięło "T2 w przyszłym roku" - T2 są pierwsze w kolejce do rebalansu, więc spodziewajmy się tego na gwiazdkę.
--- Koniec cytatu ---
Możliwe. Dodatki zazwyczaj wychodzą 2Q-4Q, a mieszanie w t2 będzie zapewne centrum nowego dodatku. W przypadku haców cudów bym się nie spodziewał. Gdzieś tam mignęła mi informacja, że mają dostać role bonus taki jak mają teraz afki.
SokoleOko:
--- Cytat: MGGG w Lipiec 18, 2013, 13:01:29 ---Gdzieś tam mignęła mi informacja, że mają dostać role bonus taki jak mają teraz afki.
--- Koniec cytatu ---
To była propozycja ze strony graczy, gdyż - obiektywnie - jest to jedyny sposób, żeby HAC-e nie były "T1 cruiserami" sterydach. Ba, to jest też jedyny sposób, że Vagabond miał jakąkolwiek przewagę nad Cynabalem (pomijając znerfienie Cynabala w podłogę).
Doom:
--- Cytuj --- (pomijając znerfienie Cynabala w podłogę).
--- Koniec cytatu ---
To również jest akceptowalne wyjście
Lt Rook:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 18, 2013, 12:52:22 ---Zostało zupgradowane do latania Talosem - lock target, blap, lock target, blap :)
--- Koniec cytatu ---
akurat takie coś to jest próba sprowadzenia gry do poziomu lock-f1-lock-f1 którego ja nigdy nie będę popierał.
edit: lol "popierdał"
Alice9:
ta zmiana to zwykłe wyciąganie łapy po więcej kasy. Licza na to że ludzie robiący pi na pare altów wbiją plexy na dual train i będą teraz wszystko przeszkalać na inne indyki "odpowiednie". Jednym z najbardziej popularnych indyków do tego typu procederu był właśnie mamut.
Jest to zwykły nerf logistyki - ciekawe czy powstaną też różne rodzaje frachtowców i jfów :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej