Eve Online > Dyskusje ogólne

Nasz Celebryta!

<< < (11/18) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Jabolex w Lipiec 17, 2013, 12:13:12 ---
Nadal nie rozumiem skoro są ci pvperzy to czemu się nie strzelają? Mam nadzieję że nie jest to retorycznie pytanie.

--- Koniec cytatu ---
Bo pefauperzy wolą łatwe cele, np takiego minning opa, albo małobronnego raciarza na anomalce  :P pefauper pefauperowi może oddać, a to juz przyjemnie nie jest  :P

Goomich:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 17, 2013, 12:12:08 ---Podobnie z EVE, zmiany są dostosowywane do żadań większości, dla każdego wydawcy ważniejsze jest 50 tyś (wirtualnych) odbiorców niż 15 (realnych).
--- Koniec cytatu ---

Fyp.
I dlatego właśnie EA wydała Warfightera i nowego Syndykata.

SokoleOko:

--- Cytat: GlassCutter w Lipiec 17, 2013, 12:00:45 ---generalnie +1, ale

To było niepotrzebne, zajechało warszafkom :P

--- Koniec cytatu ---

Mówię o oficjalnej grupie celowej, która tak właśnie jest definiowana - wykształcenie podstawowe, małe miasta (poniżej powiatowego) i wsie. Zajrzyj sobie do mediaplanów.

Retardów dodałem od siebie, bo - niezależnie od wykształcenia/pochodzenia/zamieszkania - ktoś kto ogląda Rozmowy w toku lub inne "bóle dupy" jest retardem. I mówię to z całą odpowiedzialnością jako ktoś, kto prawie pracował jako producent "Rozmów".

Parę lat temu naprawdę potrzebowałem roboty i pamiętałem, że Drzyzga kiedyś robiła dobry program, ale trochę podupadł. Więc przeszedłem przez rekrutację (oni szukali) i robię swój pierwszy program - o stalkingu (akurat się prawo zmieniło). Zrobiłem się poradnik co i jak, zaprosiłem gości, idę ze scenariuszem do wydawcy. Po 24h dostaję zmienioną wersję, gdzie wywalono ekspertów od prawa i tak dalej, a wsadzono... wróżkę, której radą na pozbycie się stalkera, jest... przespać się z nim na prześcieradle skropionym magicznym płynem, który spowoduje, że stalker straci zainteresowanie i zniknie z życia dręczonej kobiety. No jkpm!

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Isengrim w Lipiec 17, 2013, 12:06:40 ---Wiesz ilu warszaffkowiczów czyta Superaka? :P

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 17, 2013, 12:29:31 ---...gdzie wywalono ekspertów od prawa i tak dalej, a wsadzono... wróżkę, której radą na pozbycie się stalkera, jest... przespać się z nim na prześcieradle skropionym magicznym płynem, który spowoduje, że stalker straci zainteresowanie i zniknie z życia dręczonej kobiety. No jkpm!

--- Koniec cytatu ---
Jaja se robisz, prawda?  :-X

--- Cytat: Mona X w Lipiec 17, 2013, 12:24:25 ---Fyp.
Podobnie z EVE, zmiany są dostosowywane do żadań większości, dla każdego wydawcy ważniejsze jest 50 tyś (wirtualnych) odbiorców niż 15 (realnych).

--- Koniec cytatu ---

Chcesz mi powiedzieć że te paredziesiąt tysięcy hisekowców jest wirtualna?

--- Cytat: Isengrim w Lipiec 17, 2013, 12:06:40 ---Wiesz ilu warszaffkowiczów czyta Superaka? :P

--- Koniec cytatu ---

A ta Warszaffka to niby co jak nie przyjezdna wieś?

Doom:
Znając jego i wyczyny naszych mediów?
Właśnie naraził się na pozew za złamanie lojalki o nie ujawnianiu sekretów robieniu programów dla debili, bo jeszcze konkurencja z tego skorzysta

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej