Eve Online > Dyskusje ogólne
Nasz Celebryta!
SokoleOko:
--- Cytat: GlassCutter w Lipiec 17, 2013, 11:09:55 ---Ale on działa dobrze, żywym tego przykładem jest Jabolex. Takich graczy jak on w 0.0 jest 95%.
--- Koniec cytatu ---
Gdybym ja był CEO CCP po prostu usunąłbym konta tego balastu i zrobił promocje dla nowych graczy rozdając assetsy należące do takich failbearów :)
GlassCutter:
--- Cytat: Jabolex w Lipiec 17, 2013, 11:15:51 ---Alianse będą się merdzować w jeden wielki alians. Korporacje będą się merdzować w jedną wielką korporację, aby obejść ograniczenie plusowania - łatwiej zrozumieć?
--- Koniec cytatu ---
Nie prowokuj Herezji do kolejnego pomysłu z odgórnym limitem ilości pilotów w sojuszu ;) Albo jeszcze lepiej: ilości pilotów którym możesz dać plusa.
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 17, 2013, 11:23:25 ---Gdybym ja był CEO CCP po prostu usunąłbym konta tego balastu i zrobił promocje dla nowych graczy rozdając assetsy należące do takich failbearów :)
--- Koniec cytatu ---
Gdybyś był CEO CCP to tak samo jak on teraz liczyłbyś szmal który zarobiłeś na ostatnich dodatkach zmieniających grę w którą zaczynaliśmy grać w to co mamy dziś, oraz zatrudniał ludzi z pomysłami jak zamienić tę surową i brutalną grę w coś bardziej przystępnego dla graczy wychowanych na wowie. Wciąż trochę inną, ale zdecydowanie idącą w tamtą stronę. Lajf iz brutal.
Coritsikaela Enth:
Zmiany które proponujecie są fajne - ale ludzi strzelających do X-ów jest 10 razy więcej niż tych którzy chcą się strzelać pvp. Wyciągając rękę do pvp-erów CCP tak naprawdę wypuści wściekłe psy na każdego null-sec raciarzo-rentiera w Eve- a oni zaczną wtedy na foroch im płakać, i płakać i jeszcze bardziej płakać, że nie da się już 'grać w grę' bo gra jest tak zrobiona, że się tylko umiera. A zaraz potem zaczną z tej gry rezygnować. - a PvPerzy? to w mniemaniu CCP mała grupa ludzi którzy co prawda marudzą i narzekają... ale grają nieprzerwanie i grać będą... bo są to konta od 3-4lat w góre. A dla CCP priorytetem jest ilość subskrybentów a nie zadowolenie 10% graczy kosztem rezygnacji z gry 30%.
Założenie że jakieś zmiany doprowadzą do tego że peciarnia żeby móc racić zacznie bronić swoich systemów jest imo błedne - "True Carebear" prędzej z gry zrezygnuje niż zacznie się strzelać.
I CCP na pewno wie że pvp w nullu nie jest takie jakby sami tego chcęli, i na pewno maja milion pomysłów jak je polepszyć, ale nie wprowadzą żadnego żeby nie wypłoszyć graczy z EvE - bo zmianami w null pvp nie zyskają nowych graczy, a stracą obecnych raciarzy - działa tu piękna pochodząca z Polski zasada "jest chujowo, ale stabilnie"
@Sokole - startuj na CSM 8)
[BU FU] Karas:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 17, 2013, 11:23:25 ---Gdybym ja był CEO CCP po prostu usunąłbym konta tego balastu i zrobił promocje dla nowych graczy rozdając assetsy należące do takich failbearów :)
--- Koniec cytatu ---
no wlasnie Panie Sokole... pijackie majaczenia, naprawy swiata. Gdybym to ja.... to ja bym, bym, bym bym bym... tyle wlasnie zostalo. pogadac sobie na forach. Rzeczywistosc pewnie byla by bardziej szara w praktyce, bo gdyby jednak jakims zrzadzeniem losu, pingwiny na tej alasce dostaly by okresu, a na marsie znalesli nie wode, a gotowa Wóde i Ty bylbys CEO CCP, a Twoja pensja zalezala by jednak od tego balastu, to pewnie wymyslilbys jeszcze jakiegos nowego krzyzyka aby przyciagnac ich wiecej do tegokoryta pod nazwa eve: ]
hehe pozdr
VonBeerpuszken:
A ja proponuję na CEO CCP pana Kononowicza.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej