Eve Online > Przedpokój
Cześć
Azbuga:
w ua poznasz ludzi którzy bedą rekrutowali cię do null bo to covenem i bufu stoi :)
w akademii milicyjnej poznasz ludzi którzy będą cię rekrutowali do milicji... ale zarobisz na plexa w pare dni czego powodzenia zycze w unseen :)
w eve university ominie cie pl drama i nikt cie nie będzie molestował :)
btw - w null nie ma latania solo - w milicji i w generalnie w low jest
MGGG:
--- Cytat: Soulscream w Lipiec 16, 2013, 18:38:29 ---UA nie jest jedynym korpem, który bierze w obroty młodych. Jak koleś zna angielski to niech sam decyduje.
--- Koniec cytatu ---
jakiś Ty dziś nie-politycznie-poprawny :P
Ulf Nitjsefni:
A jakieś namiary na tą milicyjną akademię? Bo chyba tu na forum nic nie widziałem na ten temat?
Wysłane z mojego Grand X In za pomocą Tapatalk 4
Klecha:
Z tego co wyczytałem to klimat milicji będzie mi najbardziej odpowiadał. Zanim będę się rozglądał za jakąś korporacją, muszę trochę podciągnąć statystyki i zarobić parę ISK - to dopiero mój pierwszy dzień :)
Aenyeweddien:
Witaj w Eve...
Tylko uważaj bo potrafi być uzależniająca...
--- Cytat: Klecha w Lipiec 17, 2013, 00:41:35 ---Z tego co wyczytałem to klimat milicji będzie mi najbardziej odpowiadał. Zanim będę się rozglądał za jakąś korporacją, muszę trochę podciągnąć statystyki i zarobić parę ISK - to dopiero mój pierwszy dzień :)
--- Koniec cytatu ---
Sam wybierasz Swoją drogą ale czytanie to nie to samo co spróbowanie a UA własnie daje Ci taką możliwość masz tu zarówno roamy po low, po null jak i działania w wormholach oraz różnego rodzaju Eventy, fakultet z działalności milicyjnej również się odbywa...
Poza tym to jest właśnie korporacja dla osób dopiero zaczynających i nikt nie patrzy w niej na statystyki a kadeci często wręcz się umawiają na wspolne latanie i zarabianie ;). Poza tym jest to korporacja na czas określony więc daje Ci dobrą możliwość do faktycznego zastanowienia się co chcesz w Eve robić
A jako jeden z instruktorów w UA nadmienię że 22 i 23 lipca będzie kolejne szkolenie podstawowe czyli to co każdy powienien wiedzieć na starcie ;)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej