Eve Online > Przedpokój
Cześć
VonBeerpuszken:
--- Cytat: mapryl w Lipiec 16, 2013, 12:39:57 ---Wg. mnie na poszątek warto pójść do Unseen Academy - posiedzieć, popatrzeć co i jak, porozmawiać z innymi ludźmi. Zapisać się na kilka szkoleń ,żeby nauczyć się podstaw i nie zrazić od razu do EVE, a przy okazji szkoleń zobaczyć co się z czym je.
Na pewno nie da to 100% odpowiedzi na pytanie 'co robić?' ale będzie jakieś pojęcie w czym wybierać.
Przynajmniej jak tak zaczynałem :)
--- Koniec cytatu ---
Trzymaj się panie dzieju tej porady, resztę "porad" olej bo:
--- Cytat: Rash'kan w Lipiec 16, 2013, 13:03:19 ---Tutaj na forum oprócz tego co napisał Isengrimus to masz samych gości, którzy twierdzą, że ich racja jest racją jedyną, a ich punkt widzenia najprawdziwszy :P
No i najlepiej nie czytaj już więcej tego wątku bo zaraz zrobi się czysta propaganda czy lepszy jest null czy lol sec i czy lepszy jest sov warfare czy npc :D
--- Koniec cytatu ---
obaj po prostu utrafili w samo sedno tego tematu.
Centurion:
Kup 100 plexów na allegro i wydokuj z Jity w ibisie. Sława gwarantowana :P
[CHUJI] Fairfax Narmolaya:
Polecam UA na poczatek - polataj z nimi, poznasz podstawy gry i wiedze ktore pozwoli Ci latwo wpasowac sie w korporacje do ktorej pozniej pojdziesz. UA prowadzi roamy po LS - wiec w malym gangu polatasz i pouczysz sie pvp na poczatku.
Co do korporacji - nim pojdziesz do Covenu do nulla czy milicjantow w LS - proponuje dla odmiany przygode bezkarnego wormholowego pirata, pvp w malym gangu, gdzie nie jestes tylko nieznanym pilotem a faktycznie twoja obecnosc duzo znaczy we flocie :)
http://eve-centrala.com.pl/index.php?topic=12250.0
Ale zacznij od UA plz.
Nie zmarnujesz pobytu tam.
Pozdrawiam
Klecha:
Po problemach z uruchomieniem EVE wreszcie jestem. Pierwszy tutorial militarny zrobiony, teraz czas na kolejny. Jak na pierwszy dzień wrażenia super pozytywne.
Dziękuję za ciepłe przywitanie, garść rad i całą masę zaproszeń do triala :)
Soulscream:
--- Cytat: Fairfax w Lipiec 16, 2013, 14:59:15 ---Ale zacznij od UA plz.
Nie zmarnujesz pobytu tam.
--- Koniec cytatu ---
UA nie jest jedynym korpem, który bierze w obroty młodych. Jak koleś zna angielski to niech sam decyduje.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej