Eve Online > Dyskusje ogólne
O lataniu solo - jak, za co, kiedy i gdzie (było: Odp: Nasze Filmy z EvE Online)
VonBeerpuszken:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lipiec 08, 2013, 09:27:13 ---Ja czasem latam solo bomberem/vagasem, ale z altem na wrogim intelu. No i wlasnie nie wiem, czy to jest jeszcze solo, czy juz lamerka - czy ktos rozwiaze moj dylemat, ktory nie daje mi spokojnie spac? CENTRALO POMOZ!
--- Koniec cytatu ---
To już jest blob.
Jabolex:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lipiec 08, 2013, 09:27:13 ---Ja czasem latam solo bomberem/vagasem, ale z altem na wrogim intelu. No i wlasnie nie wiem, czy to jest jeszcze solo, czy juz lamerka - czy ktos rozwiaze moj dylemat, ktory nie daje mi spokojnie spac? CENTRALO POMOZ!
--- Koniec cytatu ---
"latam solo bomberem/vagasem" = 1
"ale z altem na wrogim intelu" = 1
1 + 1 =/= 1
"juz lamerka" - jeżeli tak uważasz.
W każdym razie bezpieczniejsze polowanie na osoby zainteresowane pve.
A to trzeba latać solo, że się tak zapytam "powiększa się" dzięki temu czy co? - sarkazm.
CENTRALO POMOZ!
CATfrcomCheshire:
Ja po prostu lubie latac solo, i mi sie od tego powieksza, zwlaszcza jak moge sobie posluchac na TS jak na mnie psiocza rozni wyluzowani PVE gracze :> Nie denerwuj sie tak Jabol, kazdy ma jakas role w tej grze, jedni zarabiaja jak pracowite mroweczki gromadza dobra doczesne przechodzac z jednego pierwszorzednego aliansu rentierskiego do drugiego, a drudzy zakladaja sobie sluchawki na uszy, wlaczaja jakas dobra muze i zajmuja sie redystrybucja tych dobr. Jak widac jest to gra dla kazdego, a bez roslinozercow drapiezniki by pozdychaly, wiec pociesz sie, ze jestes bardzo waznym i potrzebnym ogniwem w lancuchu troficznym EVE ONLINE ;D
MGGG:
A co Wy wyskakujcie z solo w null? Przecież null to obecnie tęczowa blobladnia, gdzie 99,9 proc. pilotów nie ma pojęcia o pilotowania statków i walce 1vs1, tylko wciska f1, a ich jedyną taktyką walki jest wołanie kolegów, najlepiej w jak największej ilości. Szukanie mitycznego solo w takim środowisku jak wyprawa po złote runo. Podobno gdzieś tam, na końcu długiej drogi pełnej blobów, hotdropów, kamp, i falconów coś takiego można nawet znaleźć. Poświęcić 3 godziny na szukanie solo w null to szczyt głupoty, skoro można ją znaleść gdzie indziej w tempie ekspresowym.
Królestwem solo jest obecnie low, a w szczególności obszary milicyjne. Lata sie wszystkim do bcków włącznie, ale najczęściej spotyka się fretki. Dlaczego? Bo gwarantują najszybszy czas dostępu do PvP. Bo są tanie i dzięki temu w cenie 1 bcka, którego mogę równie łatwo stracić jak mniejszy statek, mogę miec od 10 w górę fretek i mnóstwo funu na cały wieczór. Itd. itp.
Tak wiec niech sobie nullbearsi dalej gadają o tym, co znają tylko z opowieści takich dziadków jak Zsur, a ryrzu rób swoje i ciesz sie doświadczaniem czegoś, czego inni moga tylko pozazdrościć. Ale pewnie i tak powiedzą, każdy głupi może latac we frytce i ownować "nieogarniających i średno dofitowanych panów". Jeśli tak, to zapraszam, możecie się srogo zdziwić.
ps. Zsur - obszary milicyjne to ponad 200 systemów rozsianych w 6 albo więcej regionach EVE.
Jabolex:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lipiec 08, 2013, 09:56:14 ---Nie denerwuj sie tak Jabol...
--- Koniec cytatu ---
Że co?
Ależ ja się nie denerwuję, czy to cię denerwuje, bo powinienem być zdenerwowany?
Wyluzuj to tylko gra.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej