Eve Online > Dyskusje ogólne

Czy EVE będzie F2P ??

<< < (11/14) > >>

Alice9:
ktoś ci w wt wymyśla czy ubliża a moze "lata nie na poziomie"?
masa ludzi lata, dobrze sie bawi i napierdziela, na poziomie historycznym  mozna spotkac pilotow co chyba jakis symulator maja tak ogarniaja - gdzie tam sa te twoje gimbusy? wt kroi sie na projekt o wiele bardziej udany niz eve.

SokoleOko:

--- Cytat: Alice9 w Lipiec 04, 2013, 12:05:24 ---ktoś ci w wt wymyśla czy ubliża a moze "lata nie na poziomie"?
masa ludzi lata, dobrze sie bawi i napierdziela, na poziomie historycznym  mozna spotkac pilotow co chyba jakis symulator maja tak ogarniaja - gdzie tam sa te twoje gimbusy? wt kroi sie na projekt o wiele bardziej udany niz eve.

--- Koniec cytatu ---

Gdybym mógł jakoś wyłączyć czat to byłoby w miarę OK. Niestety, jest festiwal gimbusiarstwa.

Kolejna słabość WT wynikająca z modelu F2P + premium to "czasy napraw samolotów". Oczywiście, jest o niebo lepiej niż w World of Tanks.

--- Cytat: Alice9 w Lipiec 04, 2013, 12:05:24 ---wt kroi sie na projekt o wiele bardziej udany niz eve

--- Koniec cytatu ---

Też porównanie. Jak byłem w podstawówce to faktycznie jarałem się deskorolką, ale teraz nie zamieniłbym na nią samochodu. I mniej więcej takie jest porównanie WT z Eve pod kątem MMO. Dla mnie WT jest zwykłym "Call of Duty", tyle że są w nim inne bronie.

Isengrim:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 04, 2013, 12:24:23 ---
Też porównanie. Jak byłem w podstawówce to faktycznie jarałem się deskorolką, ale teraz nie zamieniłbym na nią samochodu. I mniej więcej takie jest porównanie WT z Eve pod kątem MMO. Dla mnie WT jest zwykłym "Call of Duty", tyle że są w nim inne bronie.

--- Koniec cytatu ---

A EvE to jest drugie życie, czyż nie Sokole? ;)

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Alice9 w Lipiec 04, 2013, 12:05:24 ---wt kroi sie na projekt o wiele bardziej udany niz eve.

--- Koniec cytatu ---
To troche jak porownanie trojkata do cytryny

Goomich:
Nie chcę siać paniki, ale CCP już ma produkt F2P i nie jest to Eve.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej