Eve Online > Dyskusje ogólne

Czy EVE będzie F2P ??

<< < (10/14) > >>

Zgudi:
Ja bym F2P proponował tak. Bez wprowadzania tony durnych ograniczeń jak w SWTOR. Tylko prosto.

Do 2 mln sp grasz za free. Jak przekroczy 2mln, nie możesz się na tę postać logować.

GlassCutter:

--- Cytat: Zgudi w Lipiec 03, 2013, 22:22:37 ---Ja bym F2P proponował tak. Bez wprowadzania tony durnych ograniczeń jak w SWTOR. Tylko prosto.

Do 2 mln sp grasz za free. Jak przekroczy 2mln, nie możesz się na tę postać logować.

--- Koniec cytatu ---

Zdecydowanie w tej grze potrzeba więcej milicyjnych altów ;)

[WILD5] Sheridan Philips:
Niestety moje wszelkie doświadczenia z MMO pokazały, że jedyną słuszną formą która pozwala się grze rozwijać nie naruszając przy tym gameplay'u jest najzwyczajniejszy w świecie abonament. Od czasów UO, przez niszowego Ragnaroka na WoW'ie kończąc, to właśnie stabilne źródło dochodu pozwalało na osiągnięcie takiego sukcesu. Wszelkie formy wprowadzenia opcji premium zawsze kończą się Pay2win, niezależnie od tego jak bardzo ów system dopracują.

Ptysiu:

--- Cytat: Sheridan w Lipiec 04, 2013, 01:10:19 ---Niestety moje wszelkie doświadczenia z MMO pokazały, że jedyną słuszną formą która pozwala się grze rozwijać nie naruszając przy tym gameplay'u jest najzwyczajniejszy w świecie abonament. Od czasów UO, przez niszowego Ragnaroka na WoW'ie kończąc, to właśnie stabilne źródło dochodu pozwalało na osiągnięcie takiego sukcesu. Wszelkie formy wprowadzenia opcji premium zawsze kończą się Pay2win, niezależnie od tego jak bardzo ów system dopracują.

--- Koniec cytatu ---

EVE też jest pay2win. Tylko, że zwykle kto inny pay, a kto inny win :D.

SokoleOko:

--- Cytat: Zgudi w Lipiec 03, 2013, 22:22:37 ---Ja bym F2P proponował tak. Bez wprowadzania tony durnych ograniczeń jak w SWTOR. Tylko prosto.

--- Koniec cytatu ---

Jak bym proponował jeszcze prościej: FUCK NO!

Porównując abonamentowe Eve z F2P War Thunder nie mam żadnych wątpliwości, że z punktu widzenia płacego klienta lepszy jest model abonamentowy. Już chociażby z braku gimbusów.

Dzień w którym Eve stanie się F2P + premium byłby moim ostatnim dniem w tej grze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej