Eve Online > Dyskusje ogólne
Czy EVE będzie F2P ??
Isengrim:
--- Cytat: MGGG w Lipiec 03, 2013, 15:12:40 ---Wiem, wiem. Wczoraj rozmawiałem z trzema niepolskimi członkami C0venu. Zrobili sobie alty milicyjne na wakacje, bo na południu jest taka nuda, i plaża, że aż nie da się wytrzymać. Komicznie kontrastuje to z wypowiedzią Isengrima o Wielkiej Ojczyźnianej Wojnie na Południu i "Neo-Stainwagon (w tym my!)" >:D
--- Koniec cytatu ---
Heh, nie lubie wyjasniac wlasnych dowcipow (moze nie sa smieszne) ale bicie piany o wojnie na poludniu mialo na celu trollowanie Puszkena. Chociaz z drugiej strony przy tej ilosci czasu, ktora ostatnio mam na gre to nawet bym sobie na tytanie posiedzial, bo to by oznaczalo, ze moge sie zalogowac.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Isengrim w Lipiec 03, 2013, 17:39:39 ---Heh, nie lubie wyjasniac wlasnych dowcipow (moze nie sa smieszne) ale bicie piany o wojnie na poludniu mialo na celu trollowanie Puszkena.
--- Koniec cytatu ---
Dobrze ci poszło, szczególnie że sie pierwszy i jedyny zapultałeś jakbym ci chomika zabił ;D
Musisz się jeszcze sporo nauczyć, mój niedouczony padawanie :D
Theronth:
--- Cytat: Isengrim w Lipiec 03, 2013, 17:39:39 ---Heh, nie lubie wyjasniac wlasnych dowcipow (moze nie sa smieszne) ale bicie piany o wojnie na poludniu mialo na celu trollowanie Puszkena.
--- Koniec cytatu ---
Rozważam ściągnięcie go z ignorów i poczytanie. Sądząc po ilości minusów przy Twoich postach weszło aż po jaja.
Pimpeck:
--- Cytat: MGGG w Lipiec 03, 2013, 12:27:44 ---W końcu jest specem od strzelanek, skoro prowadził projekty Battlefield czy Medal of Honor.
--- Koniec cytatu ---
Jeśli prawdą jest co prawisz to ten gość powinien się ubić własną ręką
Battlefielda zarżnął dość skutecznie i to nie tylko moja opinia.
Pozdr
Pimp
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Theronth w Lipiec 03, 2013, 19:34:04 ---Rozważam ściągnięcie go z ignorów i poczytanie. Sądząc po ilości minusów przy Twoich postach weszło aż po jaja.
--- Koniec cytatu ---
Apropos minusów.... chłopaczek sie popłakał i zaminusował wszystkie moje posty, jakie tylko są ;D Nawet nie związane z tym "trollowaniem" ;D
Haha, nie ma to jak gimbus na forum ;D
Kurde...ależ mnie zaszczyt kopnie, jakiś theroncina nawet ignora zdejmie ze mnie... ;D
P.S.: Isen, weź jeszcze kilku kolegów i dokop mi tymi minusami, może spać przez ciebie nie będę mógł ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej