Eve Online > Dyskusje ogólne
Czy EVE będzie F2P ??
Xeovar:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 03, 2013, 14:34:08 ---Brrrrrr!!!! piloci wam nie zasypiają na opach ? ???
:D
--- Koniec cytatu ---
Well, pewnie czasem tak, z drugiej strony różnica między skirmish pvp a fleet pvp jest taka:
skirmish: formup >> formup >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> może będzie bitka >> align >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> dock, koniec floty
fleet: forump >> forump >> forump >> forump >> wait on titan >> wait on titan >> wait on titan >> wait on titan >> jump >> shoot structure >> może będzie bitka >> burn home >> dock, koniec floty
Dołóż TiDi i masz dodatkową przerwę na szachy ;) Bywają piloci którzy zasypiają w każdej sytuacji, w tym na gateach :)
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Xeovar w Lipiec 03, 2013, 15:05:20 ---Well, pewnie czasem tak, z drugiej strony różnica między skirmish pvp a fleet pvp jest taka:
skirmish: formup >> formup >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> może będzie bitka >> align >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> dock, koniec floty
fleet: forump >> forump >> forump >> forump >> wait on titan >> wait on titan >> wait on titan >> wait on titan >> jump >> shoot structure >> może będzie bitka >> burn home >> dock, koniec floty
Dołóż TiDi i masz dodatkową przerwę na szachy ;) Bywają piloci którzy zasypiają w każdej sytuacji, w tym na gateach :)
--- Koniec cytatu ---
Haha, pięęęęęknie opisane i porównane :D
Tylko uważaj, bo raz podobnie porównałem skirmish do kampienia bodajże i wyszedł fajny flejm z Sokolem w roli głównej ;D
MGGG:
--- Cytat: Xeovar w Lipiec 03, 2013, 13:50:56 ---a że niewiele się poza tym dzieje, i nie latają małe gangi a duże bitki flot często kończą się "stand down" z jednej lub drugiej strony to insza inszość - just sov war :|
--- Koniec cytatu ---
Wiem, wiem. Wczoraj rozmawiałem z trzema niepolskimi członkami C0venu. Zrobili sobie alty milicyjne na wakacje, bo na południu jest taka nuda, i plaża, że aż nie da się wytrzymać. Komicznie kontrastuje to z wypowiedzią Isengrima o Wielkiej Ojczyźnianej Wojnie na Południu i "Neo-Stainwagon (w tym my!)" >:D
Goomich:
--- Cytat: MGGG w Lipiec 03, 2013, 15:12:40 ---Wiem, wiem. Wczoraj rozmawiałem z trzema niepolskimi członkami C0venu. Zrobili sobie alty milicyjne na wakacje, bo na południu jest taka nuda, i plaża, że aż nie da się wytrzymać. Komicznie kontrastuje to z wypowiedzią Isengrima o Wielkiej Ojczyźnianej Wojnie na Południu i "Neo-Stainwagon (w tym my!)" >:D
--- Koniec cytatu ---
Bluballsy nie są szczególnie ekscytującą formą rozrywki.
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 03, 2013, 15:09:16 ---Haha, pięęęęęknie opisane i porównane :D
Tylko uważaj, bo raz podobnie porównałem skirmish do kampienia bodajże i wyszedł fajny flejm z Sokolem w roli głównej ;D
--- Koniec cytatu ---
Latając parę razy z Xeovarem, mój skirmish experience wyglądał tak:
XEO: formup >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> może będzie bitka >> align >> warp >> jump >> align >> warp >> primary X, secondary Y, allign
Tymczasem ja: Gdzie oni xhejn są?
Xeo: Align gate 1
Ja: Set destination 1... o fak, 10 jumpów.
Xeovar:
--- Cytat: Mona X w Lipiec 03, 2013, 15:25:04 ---Bluballsy nie są szczególnie ekscytującą formą rozrywki.
--- Koniec cytatu ---
Niestety, statystycznie nie są. Raz na 10 orań jest bitka i wtedy jest fajnie. Poza tym lipa, zwłaszcza że jedyny skirmish jaki wchodzi w gre to kerbir hunting
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej