Eve Online > Dyskusje ogólne

Czy EVE będzie F2P ??

<< < (8/14) > >>

Xeovar:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 03, 2013, 14:34:08 ---Brrrrrr!!!! piloci wam nie zasypiają na opach ?  ???
 :D

--- Koniec cytatu ---

Well, pewnie czasem tak, z drugiej strony różnica między skirmish pvp a fleet pvp jest taka:
skirmish: formup >> formup >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> może będzie bitka  >> align >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> dock, koniec floty
fleet: forump >> forump >> forump >> forump >> wait on titan >> wait on titan >> wait on titan >> wait on titan >> jump >> shoot structure >> może będzie bitka >> burn home >> dock, koniec floty

Dołóż TiDi i masz dodatkową przerwę na szachy ;) Bywają piloci którzy zasypiają w każdej sytuacji, w tym na gateach :)

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Xeovar w Lipiec 03, 2013, 15:05:20 ---Well, pewnie czasem tak, z drugiej strony różnica między skirmish pvp a fleet pvp jest taka:
skirmish: formup >> formup >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> może będzie bitka  >> align >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> dock, koniec floty
fleet: forump >> forump >> forump >> forump >> wait on titan >> wait on titan >> wait on titan >> wait on titan >> jump >> shoot structure >> może będzie bitka >> burn home >> dock, koniec floty

Dołóż TiDi i masz dodatkową przerwę na szachy ;) Bywają piloci którzy zasypiają w każdej sytuacji, w tym na gateach :)

--- Koniec cytatu ---
Haha, pięęęęęknie opisane i porównane  :D
Tylko uważaj, bo raz podobnie porównałem skirmish do kampienia bodajże i wyszedł fajny flejm z Sokolem w roli głównej  ;D

MGGG:

--- Cytat: Xeovar w Lipiec 03, 2013, 13:50:56 ---a że niewiele się poza tym dzieje, i nie latają małe gangi a duże bitki flot często kończą się "stand down" z jednej lub drugiej strony to insza inszość - just sov war :|

--- Koniec cytatu ---

Wiem, wiem. Wczoraj rozmawiałem z trzema niepolskimi członkami C0venu. Zrobili sobie alty milicyjne na wakacje, bo na południu jest taka nuda, i plaża, że aż nie da się wytrzymać. Komicznie kontrastuje to z wypowiedzią Isengrima o Wielkiej Ojczyźnianej Wojnie na Południu i "Neo-Stainwagon (w tym my!)"   >:D

Goomich:

--- Cytat: MGGG w Lipiec 03, 2013, 15:12:40 ---Wiem, wiem. Wczoraj rozmawiałem z trzema niepolskimi członkami C0venu. Zrobili sobie alty milicyjne na wakacje, bo na południu jest taka nuda, i plaża, że aż nie da się wytrzymać. Komicznie kontrastuje to z wypowiedzią Isengrima o Wielkiej Ojczyźnianej Wojnie na Południu i "Neo-Stainwagon (w tym my!)"   >:D

--- Koniec cytatu ---

Bluballsy nie są szczególnie ekscytującą formą rozrywki.

--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 03, 2013, 15:09:16 ---Haha, pięęęęęknie opisane i porównane  :D
Tylko uważaj, bo raz podobnie porównałem skirmish do kampienia bodajże i wyszedł fajny flejm z Sokolem w roli głównej  ;D

--- Koniec cytatu ---

Latając parę razy z Xeovarem, mój skirmish experience wyglądał tak:

XEO: formup >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> align >> warp >> jump >> może będzie bitka  >> align >> warp >> jump >> align >> warp >> primary X, secondary Y, allign

Tymczasem ja: Gdzie oni xhejn są?

Xeo: Align gate 1

Ja: Set destination 1... o fak, 10 jumpów.

Xeovar:

--- Cytat: Mona X w Lipiec 03, 2013, 15:25:04 ---Bluballsy nie są szczególnie ekscytującą formą rozrywki.

--- Koniec cytatu ---

Niestety, statystycznie nie są. Raz na 10 orań jest bitka i wtedy jest fajnie. Poza tym lipa, zwłaszcza że jedyny skirmish jaki wchodzi w gre to kerbir hunting

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej