Eve Online > Dyskusje ogólne

Czy EVE będzie F2P ??

<< < (4/14) > >>

Okropniak:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 03, 2013, 11:13:51 ---Nie odczuwam żeby EVe była w stagnacji, niejedna gra mogłaby sie rozwijać jak EVE.
Dust... czy trzeba wiecznie przypominać że to wciąż wersja beta?
I najwazniejsze...ludzie, przestańcie panikować, przyjęli człowieka do pracy, a nie zostaja wykupieni przez EA i nie zmieniaja form platności.

--- Koniec cytatu ---

no co racja to racja.
Z drugiej strony po powrocie widzę to samo co było jeśli chodzi o wh i systemy - ale ludzi 2x więcej (w spike widziałem 61k luda bodajże).
Co piąta osoba ma własnego capsla, co trzecia BO, właściwie każdy po jednym alcie..
może i statki się pozmieniały, dodano co nieco, poprawiono bitki - floty latają tysiącami - tylko jakby tak kurna ciasno :/

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Okropniak w Lipiec 03, 2013, 11:43:58 ---no co racja to racja.
Z drugiej strony po powrocie widzę to samo co było jeśli chodzi o wh i systemy - ale ludzi 2x więcej (w spike widziałem 61k luda bodajże).
Co piąta osoba ma własnego capsla, co trzecia BO, właściwie każdy po jednym alcie..
może i statki się pozmieniały, dodano co nieco, poprawiono bitki - floty latają tysiącami - tylko jakby tak kurna ciasno :/

--- Koniec cytatu ---
Ciasno ?  ??? zapraszam do nullseka na południe, a poczujesz sie jak w pewnym filmie - tato! tato, patrz, człowiek!!
to samo z WH, polataj i policz zamieszkałe  ;)
Uważasz że w przeciągu ostatnich kilku dodatków nic sie nie zmieniło? Chyba rzadko opuszczasz stacje skoro tak myslisz.

Egzarcha:
Ci, co mieli wątpliwą przyjemność obcować z supportem EA (i pewną częścią ich produktów), wiedzą o czym mowa. Powszechna zła opnia o EA, jest w pełni zasadniona. Tak, samo zatrudnienie człowieka, który przepracował tam 12 lat (m.in. na stołku dyrektorskim) o niczym nie świadczy. Może jednak budzić uzasadniony niepokój i obawy. A już na pewno, nie powinny dziwić negatywne komentarze. ;)

Model F2P wprowadzają wszyscy. Po prostu daje to wiekszy zysk, niż model abonamentowy. EvE będzie musiało się dostosować i wprowadzenie F2P jest raczej przesądząne. Świadczą o tym m.in. nieśmiałe wypowiedzi pracowników CCP. To co odwalili 2 lata temu jest przykładem, jak nie należy tego robić.

Nie ma wątpliwości, że zatrudnienie tego człowieka jest jasnym sygnałem, że model płatności w EVE się zmieni.  Owszem, nie ma co panikować. To jest po prostu fakt, do którego trzeba się przyzwyczaić.

Dla mnie EOT :)

Gaunt:

--- Cytat: Egzarcha w Lipiec 03, 2013, 11:53:23 ---Ci, co mieli wątpliwą przyjemność obcować z supportem EA (i pewną częścią ich produktów), wiedzą o czym mowa. Powszechna zła opnia o EA, jest w pełni zasadniona. Tak, samo zatrudnienie człowieka, który przepracował tam 12 lat (m.in. na stołku dyrektorskim) o niczym nie świadczy. Może jednak budzić uzasadniony niepokój i obawy. A już na pewno, nie powinny dziwić negatywne komentarze. ;)

Model F2P wprowadzają wszyscy. Po prostu daje to wiekszy zysk, niż model abonamentowy. EvE będzie musiało się dostosować i wprowadzenie F2P jest raczej przesądząne. Świadczą o tym m.in. nieśmiałe wypowiedzi pracowników CCP. To co odwalili 2 lata temu jest przykładem, jak nie należy tego robić.

Nie ma wątpliwości, że zatrudnienie tego człowieka jest jasnym sygnałem, że model płatności w EVE się zmieni.  Owszem, nie ma co panikować. To jest po prostu fakt, do którego trzeba się przyzwyczaić.

Dla mnie EOT :)

--- Koniec cytatu ---

co Ty za głupoty wygadujesz :-D

za dużo wowa za mało eve, nie widzisz w jakim kierunku idzie ta gra? Przeanalizuj ostatnie patche i zobacz ile CCP wprowadziło, żeby ludzi zachęcić, do czego do F2P?
:D

Okropniak:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 03, 2013, 11:52:32 ---Ciasno ?  ??? zapraszam do nullseka na południe, a poczujesz sie jak w pewnym filmie - tato! tato, patrz, człowiek!!
to samo z WH, polataj i policz zamieszkałe  ;)
Uważasz że w przeciągu ostatnich kilku dodatków nic sie nie zmieniło? Chyba rzadko opuszczasz stacje skoro tak myslisz.

--- Koniec cytatu ---

byłem w null na południu i dalej się tam szlajam - masz pustki przez parę systemów po czym co chwila flotki po 10 luda (kiedyś takie coś to się zbierało na wieczór a nie z poranka), 4 na 5 systemów ma średnio po 2 szpile postawione, zaopatrzone.

Wh powiadasz - 2 tyg temu przymknęło mnie w wh - przeleciałem ich chyba ze 30 bo jakoś pechowo się otwierały do null/low ale w cholerę daleko od mojego tagetu, w ciągu całego przelotu znalazłem 1 ale JEDEN wh niezamieszkany... aż go przeleciałem wszerz i wzdłuż bo nie wierzyłem że może być jakiś bez choćby nieaktywnej szpili. W co 4tym WH próbowali na mnie zapolować, 3x spotkałem campy w WH próbujące łapać przelatujących - od kilkuosobowych commandowych do 20 osobowej floty z bs włącznie....
tak - rzeczywiście pustki w porównaniu do tego co kiedyś ;)

To że masz puste systemy nie znaczy że są pustki - to znaczy że akurat nikt tam nie przelatuje - obok masz systemy w których było po 20 luda a teraz pod 50 podchodzi w związku z tym więcej też sprawdza te "puste" czy aby coś się tam nie dzieje. Wystarczy spojrzeć na ruch na gate w dotlan i widać że wszystko aż wrze...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej