Eve Online > Dyskusje ogólne
Czy EVE będzie F2P ??
Jakub Trokowski:
Ale temat na forum EVE będzie zabawnym trollowiskiem - dziś będzę miły dzień. :)
GlassCutter:
No przecież nie urwą kurze złotych jaj :P A nawet jeśli, to rzuci się ten nałóg w cholerę i tyle ;)
Isengrim:
Znowu beda Jita riots i bedzie po rozmowie. Nawet w CCP ludzie nie maja tak krotkiej pamieci.
Egzarcha:
--- Cytat: CCP ---Decker comes to CCP from game developer and publisher Electronic Arts (EA), where he spent the last 12 years in a variety of key production leadership roles. Most recently Decker was vice president of EA’s “Play4Free” group (...)
"I’m looking forward to helping CCP continue its tremendous growth"
--- Koniec cytatu ---
Sądziłem, że EVE jest od lat w stagnacji (jedyne co się zmienia, to ilosć opłaconych altów), a Dust nie okazał się póki co sukcesem.
EA ???
Mam nadzieję, że wiedzą co robią... ::)
Choć model F2P w SW:TOR, z którm miałem przyjemność obcować, jest raczej udany.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Egzarcha w Lipiec 03, 2013, 11:04:21 ---Sądziłem, że EVE jest od lat w stagnacji (jedyne co się zmienia, to ilosć opłaconych altów), a Dust nie okazał się póki co sukcesem.
--- Koniec cytatu ---
Nie odczuwam żeby EVe była w stagnacji, niejedna gra mogłaby sie rozwijać jak EVE.
Dust... czy trzeba wiecznie przypominać że to wciąż wersja beta?
I najwazniejsze...ludzie, przestańcie panikować, przyjęli człowieka do pracy, a nie zostaja wykupieni przez EA i nie zmieniaja form platności.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej