Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wojna CFC kontra "HBC"

<< < (25/61) > >>

Soulscream:
Z tym, że tutaj jest 0 trolla z mojej strony. To taki hint. Oho widzę, że kolega z przeciwnego obozu to od razu o ograniczenia występuje.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: LosBekoczoS w Czerwiec 19, 2013, 10:59:01 ---Poniekad czekalem az Soulscream sie pojawi potrolowac topic :D

Ps czy da sie zrobic na centrali sprawdzanie api zeby w tym dziale mogly wypowiadac sie tylko osoby z aktywnym acc EVE  ;)

--- Koniec cytatu ---
Znaczy się chcesz stracić możliwość wypowiedzi w tym dziale? (pisze Puszken szukając obrazka "api verified" obok nicka Los)  ;D ;)

Vexiz:

--- Cytat: LosBekoczoS w Czerwiec 19, 2013, 10:59:01 ---Ps czy da sie zrobic na centrali sprawdzanie api zeby w tym dziale mogly wypowiadac sie tylko osoby z aktywnym acc EVE  ;)

--- Koniec cytatu ---

A tak...API...Czyli z Tobą też się żegnamy?

A co do ważności stacji w Q-CAB - pewnie o jej ważności świadczy fakt, iż pojawiliśmy się na ostatnim timerze. Widać rfowanie Fountain>obrona Tribute (ani tam ratterów nie ma, ani specjalnie żadnych CSAA, po nerfie techneta wartość tego regionu jest bliska zeru - po co, z taktycznego punktu widzenia, wstrzymywać ofensywę w bogatszym regionie?). Jeszcze taki fakt: Vee zebrał flotę ca 2-3 dni temu jak H-W wychodziło z rfa, bo myślał, że to jest final timer (akurat wypadał jakoś w late EU)- gdy okazało się, że nie, to flota się disbandowała.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Soulscream w Czerwiec 19, 2013, 10:59:54 ---Z tym, że tutaj jest 0 trolla z mojej strony. To taki hint.

--- Koniec cytatu ---

To ty tak na powaznie? Serio caly czas myslalem, ze wszystkie Twoje wypowiedzi to troll

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Vexiz w Czerwiec 19, 2013, 11:10:44 ---Jeszcze taki fakt: Vee zebrał flotę ca 2-3 dni temu jak H-W wychodziło z rfa, bo myślał, że to jest final timer (akurat wypadał jakoś w late EU)- gdy okazało się, że nie, to flota się disbandowała.

--- Koniec cytatu ---
dobrze zrozumiałem, że jak nie ma "killa" to nikt se doopy nie zawraca jakąś wojną?  :-X

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej