Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wojna CFC kontra "HBC"
Soulscream:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 19, 2013, 11:24:12 ---dobrze zrozumiałem, że jak nie ma "killa" to nikt se doopy nie zawraca jakąś wojną? :-X
--- Koniec cytatu ---
Tak większość robi i nie wiem czemu jesteś zaskoczony :).
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Soulscream w Czerwiec 19, 2013, 11:25:46 ---Tak większość robi i nie wiem czemu jesteś zaskoczony :).
--- Koniec cytatu ---
Zaskoczony nie jestem, bo są i tacy co wykorzystują CTA na robienie anomalek/plexów, bo konkurencja poleciała. Po prostu w ten sposób przegrywa się wojny.
A potem płacz, bo alians nic nie zrobił... a co miał zrobic jak nigdzie nie poleciał?
I to potwierdza tez moją teorię, że killboard w wielu przypadkach niszczy grę. :P
Vexiz:
Chodziło mi o to, że FC kazał się flocie disbandować. Padło stwierdzenie, że nie lecimy i już.
Co do killi - ja sam latam może z 2-3 FC bo za resztą nie przepadam i generalnie tak wygląda podejście większości osób :) . Ewentualnie nie lecimy bo nie lubimy danej doktryny :P . Ludzie wolą się postrzelać latając w SIGu niż na blobach ( https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FWb5y23DQl8)
Soulscream:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 19, 2013, 11:33:42 ---Zaskoczony nie jestem, bo są i tacy co wykorzystują CTA na robienie anomalek/plexów, bo konkurencja poleciała. Po prostu w ten sposób przegrywa się wojny.
A potem płacz, bo alians nic nie zrobił... a co miał zrobic jak nigdzie nie poleciał?
I to potwierdza tez moją teorię, że killboard w wielu przypadkach niszczy grę. :P
--- Koniec cytatu ---
Puszken ale tak jest bo to wina mechaniki. Nie wiem czy pamiętasz ale walka o posy była bardziej ekscytująca bo spawnowała walki o różnych porach. Miała swoje minusy w postaci kite'owania posów :P.
MacAbra Tankian:
Wyczytawszy z newsbar'a na streamie mad_ani (http://www.twitch.tv/mad_ani)
Mittatni wynajął BL do atakowania delve, wliczając w to SRP statków wymienionych w umowie ...
wszystko można kupić ... kwestia ceny
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej