Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[PBN] Pink Bunnies - dyskusja
Deaell Portt:
Pozostaje nam pogratulowac sobie Dila 8) . Jestem teraz w korpie gdzie sa super ludzie, nie ma cisnienia na kille , partypacja w operacjach c0venu jest wysoka, mozna sobie pograc na luzaku w inne gry (LOL, COH2), brak dram i bylemwTri/innynajlepszypvpkorp aka hejterow c0ven , fajny program refundow (30 lokowek lezy gotowa + flotka faction fitted guardow), korporacja ma swoja wizje rozwoju i jest samowystarczalna.
Dziekuje za mozliwosc zareklamowania korpa Idei w topicu PBN .
Naicinh:
Prosze, I-DEA to zaiste bardzo doby corp.
MiltisUmbrae:
--- Cytat: Naicinh w Czerwiec 21, 2013, 13:14:01 ---Prosze, I-DEA to zaiste bardzo doby corp.
--- Koniec cytatu ---
tylko trza mieć bardzo twardą dupę
Deaell Portt:
--- Cytat: JohnG w Czerwiec 21, 2013, 12:58:18 ---To juz zrobiles 3 tasmy prawdy, w ktorych jest tylko ... gowno ?
Zapomniales dodac siebie. Jak widac Delpot masz jakis problem, bo ciagle odgrzewacie 3letniego kotleta. Nie zabrales ze soba dreda ? Coz... sprzedajac gowno tasmy napewno nie zarobisz.
PS. nie wiem co ma Scoolo do PBN (kim wogole jest ten typ...), ale akurat dotarlismy na kanal jak cudownie podsumowywal nasza korporacje. Jestem zdania ze jak ktos nie ma pojecia na temat to sie nie wypowiada, a zabawa w pszedszkolny gluchy telefon osmiesza tylko Was.
--- Koniec cytatu ---
Sculo reaktywowal PBN jak Ty nie grales. To byl jego pomysl i namowil do tego Mikkera. Ironia jest mocna w tym wszystkim. No, ale czym by byla Eve bez wbijania noza w plecy i dram. Co do odgrzewania starego kotleta to nie ja przylazlem do was, aby o tym rozmawiac tylko wy do mnie . Temat ten poruszyl tutaj Cat <--- kilka stron wczesniej tego topica. Widac macie problemy z czytaniem tak samo jak z sluchem. Mikker juz ma problemy z demencja bo gdy mu sie przypomina co mowil i jakie byly ustalenia to mowi, ze nie pamieta/to plotka/on tak nie mowil. Jego demencja sprawila, ze odszedlem z PBN i powiedzialem mu na tsie beadac juz w Idei, kiedy przyszedl do mnie na kanal tsa "nie chce mi sie juz z toba rozmawiac" i to byla nasz ostatnia rozmowa. Dlatego nasze spotkania na TS(mam nadzieje, ze juz ich nie bedzie) bede nagrywal poniewaz macie tendencje do lekkiego znieksztalcania przekazu.
Ps. Zreszta cala drama sie zaczela nie od dredow tylko od nazwaniu przez pilota PBN c0venu petami DD na forum c0venu to tak na marginesie.
Generalnie tak jak mowilem wczoraj na TS powodzenia i krzyz na droge.
Rash'kan:
Dil, a nagrywałeś jak Sculo mówił, że Idea to kurwy i złodzieje i, że to przez nich c0ven wygląda tak, a nie inaczej?
Czy "akurat Cię nie było"? ;>
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej