Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[PBN] Pink Bunnies - dyskusja
Zsur1aM:
--- Cytat: Deaell Portt w Czerwiec 21, 2013, 13:01:53 ---Pozostaje nam pogratulowac sobie Dila 8) . Jestem teraz w korpie gdzie sa super ludzie, nie ma cisnienia na kille , partypacja w operacjach c0venu jest wysoka, mozna sobie pograc na luzaku w inne gry (LOL, COH2), brak dram i bylemwTri/innynajlepszypvpkorp aka hejterow c0ven , fajny program refundow (30 lokowek lezy gotowa + flotka faction fitted guardow), korporacja ma swoja wizje rozwoju i jest samowystarczalna.
Dziekuje za mozliwosc zareklamowania korpa Idei w topicu PBN .
--- Koniec cytatu ---
Spoko, zaloze sie ze PBN sie cieszy razem z Toba ;D
Ciekawi mnie tylko kto go przyjal spowrotem :P
WhiteCat:
Wyciekło nagranie jak PBN zbiera kasę:
Deaell Portt:
--- Cytat: Rash'kan w Czerwiec 21, 2013, 13:27:06 ---Dil, a nagrywałeś jak Sculo mówił, że Idea to kurwy i złodzieje i, że to przez nich c0ven wygląda tak, a nie inaczej?
Czy "akurat Cię nie było"? ;>
--- Koniec cytatu ---
I "pedaly" :-[ jak wczoraj podpowiadal ci Jav. Az mi sie przypomnialo jak Bufu probowalo mnie w ten sposob zdyskredytowac, gdy poszedlem do c0ven. . Sculo powtarzal tylko to co mowil Mikker . Moze dla ciebie to jest nowosc, ale PBN/Mikker vs Idea/Garon i inni to byla swieta wojna. To byly 2 najwieksze wtedy kropy w c0ven i walka o kierunek/wladze w ally byla bardzo zacieta. Mikker sam powiedzial, ze poszedl do Idei (byl przez tydzien albo cos takiego) coby zobaczyc od srodka co i jak.
mpp:
kupiłem ostatnio 2 revelki od pasera z pbn
podczas upojnej nocy zapomniałem wyłączyc self destructa :( (świec panie nad jej dusza)
pech chciał, że rano wpadł tydan i popłynęła kolejna
eh co za pech czas kupic 2 kolejne revelki od pasera z pbn :< (całe szczęście ma ich z 40 jak nie wiecej)
VonBeerpuszken:
--- Cytat: WhiteCat w Czerwiec 21, 2013, 13:47:57 ---Wyciekło nagranie jak PBN zbiera kasę:
--- Koniec cytatu ---
Kiepsko.... bez stringów? To gdzie te kasę wciskać? :-X
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej