Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[PBN] Pink Bunnies - dyskusja
Naicinh:
Dealllaleel ciagle tylko o iskach...
Larving:
Ja ciągle nie mogę uwierzyć, że Idea go za darmo wzięła i nie musieliśmy nic dopłacać.
Rash'kan:
--- Cytat: Larving w Czerwiec 21, 2013, 12:16:30 ---Ja ciągle nie mogę uwierzyć, że Idea go za darmo wzięła i nie musieliśmy nic dopłacać.
--- Koniec cytatu ---
I to wzięła w pakiecie ze Sculo ^^
Naicinh:
--- Cytat: Rash'kan w Czerwiec 21, 2013, 12:19:43 ---I to wzięła w pakiecie ze Sculo ^^
--- Koniec cytatu ---
To sie dopiero nazywa dobry Deaell ;D
JohnG:
--- Cytat: Dealprot ---Istnieja wiec tasmy prawdy, tyz prawdy, gowno prawdy bo Mikkera nie bylo i nie mozna bylo skonfrontowac.
--- Koniec cytatu ---
To juz zrobiles 3 tasmy prawdy, w ktorych jest tylko ... gowno ?
--- Cytat: Dalpot ---Uczestniczyli w nim: Kira (jak w Szekspirowskim dziele niespodziewane sie jego ujawnienie), Rash'khan , John Glasscannon, Sculo, Jav, Akira i generalnie wszyscy co byli wtedy na tsie (poszedl ping, ze drama lama na lobby) , anonimowy troll (dodal slowo "sie" do mojej wypowiedzi przez co uzyskala ona zabawny wydzwiek), mamy tez akcenty zagraniczne (Sess widzac takie tlumy na lobby wszedl zapytac wtf) . Poniewaz nie mozna na forum umieszczac plikow dzwiekowych zainteresowanych odsluchaniem zachecam do PM ich mainami. Oczywiscie za smieszna oplata 1B. Niech i ja chociaz zarobie sobie cos na tych nieszczesnych dredach >:D. Zwlaszcza, ze jak wrocilem do c0ven sie nasluchalem za cale PBN na ten temat. "
--- Koniec cytatu ---
Zapomniales dodac siebie. Jak widac Delpot masz jakis problem, bo ciagle odgrzewacie 3letniego kotleta. Nie zabrales ze soba dreda ? Coz... sprzedajac gowno tasmy napewno nie zarobisz.
PS. nie wiem co ma Scoolo do PBN (kim wogole jest ten typ...), ale akurat dotarlismy na kanal jak cudownie podsumowywal nasza korporacje. Jestem zdania ze jak ktos nie ma pojecia na temat to sie nie wypowiada, a zabawa w pszedszkolny gluchy telefon osmiesza tylko Was.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej