Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[PBN] Pink Bunnies - dyskusja

<< < (25/47) > >>

Mamut:
skoro historia znowu zatacza koło ... to czegoś mi w tej dyskusji brakuje ... 8)

- już wiem ! boty c0venu i owiec  ::)

Deaell Portt:

--- Cytat: Rash'kan w Czerwiec 20, 2013, 20:05:12 ---

Proszę Sculo, masz tu 1/50 na kolejny miesiąc do rozdania po corpach!
PS: Dobrze, że nie kupiłeś tych nyxów, co miałes nam co miesiąc fundować, szybko by się kasa skonczyła :/

--- Koniec cytatu ---
No i wlasnie dlatego wczoraj jak weszliscie porozmawiac na kanal lobby wlaczylem nagrywanie (przed wlaczeniem poinformowalem o tym i na tsie bylo widac "recording"). Co innego bylo mowione, co innego chcieliscie slyszec. "Rozdal" to czas przeszly i nie sugerujacy takze cyklicznosci.

Istnieja wiec tasmy prawdy, tyz prawdy, gowno prawdy  bo Mikkera nie bylo i nie mozna bylo skonfrontowac. Uczestniczyli w nim: Kira (jak w Szekspirowskim dziele niespodziewane sie jego ujawnienie), Rash'khan , John Glasscannon, Sculo, Jav, Akira i generalnie wszyscy co byli wtedy na tsie (poszedl ping, ze drama lama na lobby)  , anonimowy troll (dodal slowo "sie" do mojej wypowiedzi przez co uzyskala ona zabawny wydzwiek), mamy tez akcenty zagraniczne (Sess widzac takie tlumy na lobby wszedl zapytac wtf) . Poniewaz nie mozna na forum umieszczac plikow dzwiekowych zainteresowanych odsluchaniem zachecam do PM ich mainami. Oczywiscie za smieszna oplata 1B. Niech i ja chociaz zarobie sobie cos na tych nieszczesnych dredach  >:D. Zwlaszcza, ze jak wrocilem do c0ven sie nasluchalem za cale PBN na ten temat. 

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Mamut w Czerwiec 21, 2013, 11:33:02 ---skoro historia znowu zatacza koło ... to czegoś mi w tej dyskusji brakuje ... 8)

- już wiem ! boty c0venu i owiec  ::)

--- Koniec cytatu ---
Sprzedam mało używanego bota do strzyżenia owiec.

[załącznik usunięty przez administratora]

Centurion:
Puszken masz obrazki na wszystko i wszystkich? :D

Ja te taśmy prawdy to bym już wcześniej od Puszkena kupił jak widać ma wszystko... 8)

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Centurion w Czerwiec 21, 2013, 11:44:06 ---Puszken masz obrazki na wszystko i wszystkich? :D

Ja te taśmy prawdy to bym już wcześniej od Puszkena kupił jak widać ma wszystko... 8)

--- Koniec cytatu ---
Sprzedam taśmę prawdy, nieużywana, stan jak na zdjęciu.

[załącznik usunięty przez administratora]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej