Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[PBN] Pink Bunnies - dyskusja

<< < (24/47) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Naicinh w Czerwiec 21, 2013, 10:04:32 ---Ja tez kupilem mojego dreda w stain po taniosci od ziomka z PBN  >:D

--- Koniec cytatu ---
Zaraz sie okaże że kupiono więcej niż było w sprzedaży  ;D
A ja nie kupiłem i jestem z tego dumny.
Główny aferzysta (ktokolwiek to jest) powinien dostać ksywkę Fryzjer  :P

kamel:
ma ktoś morosa na sprzedaż ? :D  :P "po taniości" oczywiście ;)

Ulf Nitjsefni:

--- Cytat: Naicinh w Czerwiec 21, 2013, 10:04:32 ---Ja tez kupilem mojego dreda w stain po taniosci od ziomka z PBN  >:D

--- Koniec cytatu ---

Nie bity, pierwszy właściciel oczywiście niepalący, garażowany, książka serwisowa, serwisowany w ASO, starsza pani jeździła tylko po zakupy do Jita. Komplet zimowych kryształów do lasera w komplecie!!

Przyleć do Curse! Twój dred już tam jest! >:D

Dux:

--- Cytat: Kamel w Czerwiec 21, 2013, 10:38:58 ---ma ktoś morosa na sprzedaż ? :D  :P "po taniości" oczywiście ;)

--- Koniec cytatu ---

Lepiej zaopatrz się w więcej niż jednego. Po takiej dramie zaraz pewnie pójdzie fama po okolicy, że macie sporo tanich dredów na sprzedaż. Na tym da się jeszcze zarobić :P

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Kamel w Czerwiec 21, 2013, 10:38:58 ---ma ktoś morosa na sprzedaż ? :D  :P "po taniości" oczywiście ;)

--- Koniec cytatu ---

Ja mam, wersja delux, hipersuperduper napęd, skórzana deska klozetowa, meble made by Ikea (sam skladałem), kino domowe, HIFI, HD, HDi, TDi, SDi, costamajeszcze"i".
Galentyjczyk płakał jak mi sprzedawał, z żalu do samego provi  za mną leciał.
cena do ugadania

[załącznik usunięty przez administratora]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej