Eve Online > Dyskusje ogólne
Alliance Tournament XI
SokoleOko:
--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 22, 2013, 11:48:44 ---gadamy o AT, a wy kurwa znów rozciągacie to na normalne walki, w AT nie masz "odpowiednio dużo Dominixów" żeby alfować nawet dobrze zfitowaną AB afke.
--- Koniec cytatu ---
Really? Oglądałem wczorajszy mecz VoC i widziałem, że support spadał na strzał lub 2 strzały od sentry.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Jakub Trokowski w Lipiec 22, 2013, 11:55:23 ---Sokoła AT mało obchodzi, to patrzy co będzie po turnieju.
--- Koniec cytatu ---
I ja popieram takie myslenie, co by nie mówił, masa ludzi ogląda AT, gdy widzą co robią 3 domki z trzema np. Vindykatorami to myślisz że nie pomyslą że to dobre rozwiązanie? AT nie AT, a wpływ na realna gre ma sporą.
--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 22, 2013, 11:58:02 ---ja jebie...
a przed turniejem jakieś inne te dominixy były ???
Jeśli potrzeba AT do "odkrywania" nowych doktryn walki flotowej to EVE umarło....
--- Koniec cytatu ---
patrz linijkę wyżej
Jakub Trokowski:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 22, 2013, 11:59:29 ---I ja popieram takie myslenie, co by nie mówił, masa ludzi ogląda AT, gdy widzą co robią 3 domki z trzema np. Vindykatorami to myślisz że nie pomyslą że to dobre rozwiązanie? AT nie AT, a wpływ na realna gre ma sporą.
--- Koniec cytatu ---
Ok, ale dla mnie AT trwa, więc myślę o sobocie. Potem zacznę myśleć "co po AT". :)
SokoleOko:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 22, 2013, 11:59:29 ---I ja popieram takie myslenie, co by nie mówił, masa ludzi ogląda AT, gdy widzą co robią 3 domki z trzema np. Vindykatorami to myślisz że nie pomyslą że to dobre rozwiązanie? AT nie AT, a wpływ na realna gre ma sporą.
--- Koniec cytatu ---
QFT.
I, cholera, jeśli ja z Puszkiem w czymś się zgadzamy, to musi być prawda objawiona :D
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Jakub Trokowski w Lipiec 22, 2013, 12:03:00 ---Ok, ale dla mnie AT trwa, więc myślę o sobocie. Potem zacznę myśleć "co po AT". :)
--- Koniec cytatu ---
W tej rundzie chyba domków juz wreszcie nie zobaczymy ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej