Eve Online > Dyskusje ogólne
Alliance Tournament XI
Lt Rook:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 22, 2013, 11:58:53 ---Really? Oglądałem wczorajszy mecz VoC i widziałem, że support spadał na strzał lub 2 strzały od sentry.
--- Koniec cytatu ---
Really, pokaż mi ten AB afki które spadały od alfy.
http://kb.vergeofcollapse.com/?a=kill_detail&kll_id=39395 MWD
http://kb.vergeofcollapse.com/?a=kill_detail&kll_id=39390 MWD
nawet te sabracze co zabili są MWD
oglądnij sobie wczorajszy mecz PL i przyglądnij się.
VonBeerpuszken:
Rook, przestaje Cię rozumieć....niedawno sam pisałes że Domki są przekoksowane, teraz bronisz ich z uporem lepszej sprawy...
Przeca nikt nie ma pretensji do graczy AT, że wykorzystali narzedzie które twórca tegoż AT sam przekoksał.
Wszystko kurde bierzesz do siebie personalnie :P
Lt Rook:
Są przekoksane w realiach AT, bo jakoś nie widać normalnych walk 500 ziemniaków vs 700 ziemniaków, o to mi chodzi!
Nie zobaczymy więcej sentry flot niż do tej pory, tym bardziej że ostatnio chyba BL w miarę skutecznie używał sentry ishtarów.
Pozbawić taką flotę DPSu to jest szybka robota, ani Dominix ani Ishtar nie mają dronebay bez dna.
Ludzie ocknijcie się, to co się dzieje w AT to jest kompletna abstrakcja w porównaniu z realiami normalnej walki.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 22, 2013, 12:20:07 ---Są przekoksane w realiach AT, bo jakoś nie widać normalnych walk 500 ziemniaków vs 700 ziemniaków, o to mi chodzi!
Nie zobaczymy więcej sentry flot niż do tej pory, tym bardziej że ostatnio chyba BL w miarę skutecznie używał sentry ishtarów.
Pozbawić taką flotę DPSu to jest szybka robota, ani Dominix ani Ishtar nie mają dronebay bez dna.
Ludzie ocknijcie się, to co się dzieje w AT to jest kompletna abstrakcja w porównaniu z realiami normalnej walki.
--- Koniec cytatu ---
Sory, ale chyba nie widziałeś flot domi/geddon w realiach, a nie w AT. Bo już są, a będzie więcej bo:
...co by nie mówił, masa ludzi ogląda AT, gdy widzą co robią 3 domki z trzema np. Vindykatorami to myślisz że nie pomyslą że to dobre rozwiązanie? AT nie AT, a wpływ na realna gre ma sporą.
Może przypomnieć erę drejków w blobach?
Jabolex:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 22, 2013, 12:23:01 ---Sory, ale chyba nie widziałeś flot domi/geddon w realiach, a nie w AT. Bo już są, a będzie więcej bo:
...co by nie mówił, masa ludzi ogląda AT, gdy widzą co robią 3 domki z trzema np. Vindykatorami to myślisz że nie pomyslą że to dobre rozwiązanie? AT nie AT, a wpływ na realna gre ma sporą.
Może przypomnieć erę drejków w blobach?
--- Koniec cytatu ---
Ale po pierwsze, w normalnej grze możesz odwarpować i wrócić na takim dystansie i z takiej strony, jakia Ci pasuje, w AT musisz lecieć przez te biedne sentry. Możesz mieć kilkanaście bomberów, które rozwalą sentry, albo zmuszą Dominixy do ich schowania.
Możesz ()... dużo więcej niż w trakcie AT.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej