Eve Online > Dyskusje ogólne

30 Dni bana za AP na 0km

<< < (13/22) > >>

Krogulec:
dziękuje tym osobnikom  co nie widza różnicy miedzy botem  , a  skryptem  usprawniającym grę     .  nawiasem mówiąc jak dobrze poszukać , w necie , to skryptów  jest kilka  i to w rożnych  zagadnieniach gry .

jakoś znalazłem swoje miejsce w grze  ,   "skrypt na autopilota 0 pozwala szybciej zarabiać  ????? " - nie rajcują mnie  misje  ,przewieź to tamto tu , a tu , lub kontrakty na przewóz . wożę co moje  ,  lub przemieszczam sie   i z tego powodu ze leciałem ze skryptem  nie zarobie ani iska więcej  porostu dolecę .

NIEMA  AUTOPILOTUJACEGO BOTA    , autopilot jest jeden   - porażają mnie wpisy  o  "autopilotujacegym botcie "      !!!

bardzo proszę  żeby osobnicy  nie rozumiejący  różnicy  miedzy botem  a  skryptem  nie zabierali głosu w dyskusji   

sztosz:
Ty, Krogulec, ale normalny autopilot skacze na kilkanaście KM właśnie dlatego, żeby nie można było sobie latać AFK bez ryzyka. Toż to gówno, skrypt, jest gorsze od botów. Boty nie psują mi zabawy, a taki oszust co lata na autopilocie i nie daje się zestrzelić to mi odbiera radość życia normalnie. Jakby tak każdy skakał na autopilocie na 0, to nie dało by się już w ogóle zarobić piratowi na plexa :( Nie dość, że oszust jesteś Krogulec, to mi jeszcze tu pierdolisz o "usprawnianiu"

Ps. Może bym ci wybaczył durny post, ale ręka Ci nad spacją ewidentnie drży, a tego nie zdzierżę.

Doom:

--- Cytat: Krogulec w Kwiecień 22, 2013, 19:44:44 ---dziękuje tym osobnikom  co nie widza różnicy miedzy botem  , a  skryptem  usprawniającym grę     .  nawiasem mówiąc jak dobrze poszukać , w necie , to skryptów  jest kilka  i to w rożnych  zagadnieniach gry .

jakoś znalazłem swoje miejsce w grze  ,   "skrypt na autopilota 0 pozwala szybciej zarabiać  ????? " - nie rajcują mnie  misje  ,przewieź to tamto tu , a tu , lub kontrakty na przewóz . wożę co moje  ,  lub przemieszczam sie   i z tego powodu ze leciałem ze skryptem  nie zarobie ani iska więcej  porostu dolecę .

NIEMA  AUTOPILOTUJACEGO BOTA    , autopilot jest jeden   - porażają mnie wpisy  o  "autopilotujacegym botcie "      !!!

bardzo proszę  żeby osobnicy  nie rozumiejący  różnicy  miedzy botem  a  skryptem  nie zabierali głosu w dyskusji   

--- Koniec cytatu ---

Gaunt:

--- Cytat: Krogulec w Kwiecień 22, 2013, 19:44:44 ---dziękuje tym osobnikom  co nie widza różnicy miedzy botem  , a  skryptem  usprawniającym grę     .  nawiasem mówiąc jak dobrze poszukać , w necie , to skryptów  jest kilka  i to w rożnych  zagadnieniach gry .

--- Koniec cytatu ---

Gaavrin:

--- Koniec cytatu ---

Właśnie przez takich ludzi uważam, że CCP powinno dawać perma bany, za używanie tego skryptu, a nie głupie 30 dni. Bo skoro ludzie, których ukarano tak łagodnie nic się nie nauczyli, to lepiej by było, jakby na zawsze zniknęli z eve.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej