Eve Online > Dyskusje ogólne

30 Dni bana za AP na 0km

<< < (12/22) > >>

Skeer:

--- Cytat: Phobeus w Kwiecień 22, 2013, 14:30:26 --- Align zajmuje ok. 40 sek, średnio 40 sek zajmuje przelot przez jeden system. Przez następne 40 sek fracht czołga się 15 km do bramy. Matematyka tutaj jest prosta - ze skryptem ap 0 m grając afk zarabiasz o 33% szybciej.

--- Koniec cytatu ---

Wyliczenia z dupy. Chciałbym zobaczyć frachta (nawet jfa), który w 40 sekund alignuje (chyba na zerowych skillach?) i w 40 sekund podbija te 12,5km do granicy jumpa przez gate (chyba pchany przez machy?)  ::)

Isengrim:

--- Cytat: Skeer w Kwiecień 22, 2013, 16:08:02 ---Wyliczenia z dupy. Chciałbym zobaczyć frachta (nawet jfa), który w 40 sekund alignuje (chyba na zerowych skillach?) i w 40 sekund podbija te 12,5km do granicy jumpa przez gate (chyba pchany przez machy?)  ::)

--- Koniec cytatu ---

OK, a jak to sie ma do kwestii autopilotujacego bota? Chyba tylko tak, ze skoro fracht szybciej sie alignuje to dzieki botowi zyskuje jeszcze wiecej czasu?

Skeer:

--- Cytat: Isengrim w Kwiecień 22, 2013, 16:30:41 ---OK, a jak to sie ma do kwestii autopilotujacego bota? Chyba tylko tak, ze skoro fracht szybciej sie alignuje to dzieki botowi zyskuje jeszcze wiecej czasu?

--- Koniec cytatu ---

Ma się tak, że nie lubię jak się wciska kit (bo tego nawet nie można nazwać nierzetelnymi danymi) w dyskusji. Do samego bota autopilotującego się nie odnoszę - testowałem, nie działał mi, wywaliłem, latam ręcznie.

Phobeus:

--- Cytat: Skeer w Kwiecień 22, 2013, 16:08:02 ---Wyliczenia z dupy. Chciałbym zobaczyć frachta (nawet jfa), który w 40 sekund alignuje (chyba na zerowych skillach?) i w 40 sekund podbija te 12,5km do granicy jumpa przez gate (chyba pchany przez machy?)  ::)

--- Koniec cytatu ---

Fakt, pomotałem trochę z pośpiechu, co nie zmienia faktu, że skrypcior pozwala na szybsze zarabianie

Fenrir, skille lvl V
align - 36 sek
średni warp przez system hi-sec - 40 sek
15 km pokonuje faktycznie dłużej, ze 125 m/s potrwa to ok. 130 sek

czyli ze skryptem kontrakty kurierskie wykonuje się szybciej o ponad 60%

Skeer:
Przy czym pamiętasz, że każdy szanujący się pilot logistyczny ma imple do alignu i do warp speeda - są tanie, a skracają istotnie powyższe czasy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej