Eve Online > Dyskusje ogólne

30 Dni bana za AP na 0km

<< < (14/22) > >>

Phobeus:

--- Cytat: Gaavrin w Kwiecień 22, 2013, 20:57:56 ---skoro ludzie, których ukarano tak łagodnie nic się nie nauczyli, to lepiej by było, jakby na zawsze zniknęli z eve.

--- Koniec cytatu ---
Jak wspominał kolega wyżej, piraci w hiseku muszą z czegoś żyć, a "niemyślący" są często źródłem ich dochodu, dlatego mimo wszystko warto ich zachować ;)

SokoleOko:

--- Cytat: Gaavrin w Kwiecień 22, 2013, 20:57:56 ---Właśnie przez takich ludzi uważam, że CCP powinno dawać perma bany, za używanie tego skryptu, a nie głupie 30 dni. Bo skoro ludzie, których ukarano tak łagodnie nic się nie nauczyli, to lepiej by było, jakby na zawsze zniknęli z eve.

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie! Przeczytałem jego post i miałem tak:

Theronth:

--- Cytat: Krogulec w Kwiecień 22, 2013, 19:44:44 ---dziękuje tym osobnikom  co nie widza różnicy miedzy botem  , a  skryptem  usprawniającym grę     .  nawiasem mówiąc jak dobrze poszukać , w necie , to skryptów  jest kilka  i to w rożnych  zagadnieniach gry .

jakoś znalazłem swoje miejsce w grze  ,   "skrypt na autopilota 0 pozwala szybciej zarabiać  ????? " - nie rajcują mnie  misje  ,przewieź to tamto tu , a tu , lub kontrakty na przewóz . wożę co moje  ,  lub przemieszczam sie   i z tego powodu ze leciałem ze skryptem  nie zarobie ani iska więcej  porostu dolecę .

NIEMA  AUTOPILOTUJACEGO BOTA    , autopilot jest jeden   - porażają mnie wpisy  o  "autopilotujacegym botcie "      !!!

bardzo proszę  żeby osobnicy  nie rozumiejący  różnicy  miedzy botem  a  skryptem  nie zabierali głosu w dyskusji   

--- Koniec cytatu ---

Soulscream:
Poprosze wiecej animowanych gifow. Sa smieszniejsze.

Jakub Trokowski:
Przychodzi mi namyśl kilka gifów z kolekcji, ale to już byłaby przesada. :)

W temacie: CCP zrobili błąd że nie banowali za tego "autopilota na 0" wcześniej, zresztą sami to przyznali.
A w kwesti "nie zbanują, bo chcą żeby te konta płaciły" - zdupy argument: jeżeli faktycznie bana dostało mniej niż 2,5k kont, to jak to się ma do dziesiątek tysięcy grających, co?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej