Eve Online > Dyskusje ogólne
30 Dni bana za AP na 0km
Phobeus:
--- Cytat: Gaavrin w Kwiecień 22, 2013, 20:57:56 ---skoro ludzie, których ukarano tak łagodnie nic się nie nauczyli, to lepiej by było, jakby na zawsze zniknęli z eve.
--- Koniec cytatu ---
Jak wspominał kolega wyżej, piraci w hiseku muszą z czegoś żyć, a "niemyślący" są często źródłem ich dochodu, dlatego mimo wszystko warto ich zachować ;)
SokoleOko:
--- Cytat: Gaavrin w Kwiecień 22, 2013, 20:57:56 ---Właśnie przez takich ludzi uważam, że CCP powinno dawać perma bany, za używanie tego skryptu, a nie głupie 30 dni. Bo skoro ludzie, których ukarano tak łagodnie nic się nie nauczyli, to lepiej by było, jakby na zawsze zniknęli z eve.
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie! Przeczytałem jego post i miałem tak:
Theronth:
--- Cytat: Krogulec w Kwiecień 22, 2013, 19:44:44 ---dziękuje tym osobnikom co nie widza różnicy miedzy botem , a skryptem usprawniającym grę . nawiasem mówiąc jak dobrze poszukać , w necie , to skryptów jest kilka i to w rożnych zagadnieniach gry .
jakoś znalazłem swoje miejsce w grze , "skrypt na autopilota 0 pozwala szybciej zarabiać ????? " - nie rajcują mnie misje ,przewieź to tamto tu , a tu , lub kontrakty na przewóz . wożę co moje , lub przemieszczam sie i z tego powodu ze leciałem ze skryptem nie zarobie ani iska więcej porostu dolecę .
NIEMA AUTOPILOTUJACEGO BOTA , autopilot jest jeden - porażają mnie wpisy o "autopilotujacegym botcie " !!!
bardzo proszę żeby osobnicy nie rozumiejący różnicy miedzy botem a skryptem nie zabierali głosu w dyskusji
--- Koniec cytatu ---
Soulscream:
Poprosze wiecej animowanych gifow. Sa smieszniejsze.
Jakub Trokowski:
Przychodzi mi namyśl kilka gifów z kolekcji, ale to już byłaby przesada. :)
W temacie: CCP zrobili błąd że nie banowali za tego "autopilota na 0" wcześniej, zresztą sami to przyznali.
A w kwesti "nie zbanują, bo chcą żeby te konta płaciły" - zdupy argument: jeżeli faktycznie bana dostało mniej niż 2,5k kont, to jak to się ma do dziesiątek tysięcy grających, co?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej