Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Lista Banitów

<< < (6/11) > >>

katharn:

--- Cytat: Theronth w Kwiecień 18, 2013, 09:52:42 ---Wziąłem sobie kilka stateczków i trochę assetów z 'Domku' HVI przed odejściem.
Nie mogłem już zdzierżyć 20-sto osobowych flot na anomaliach i czyszczenia nawet fregat z gravów 8D

INB4 inwazja

--- Koniec cytatu ---

To Ciekawe co prawisz :D

Właśnie turlam się po podłodze ze śmiechu :)

Odbytyx:

--- Cytat: Colonel w Kwiecień 19, 2013, 09:56:25 ---idac tym tokiem myslenia mozna zapytac...a Ty kim wlasciwie jestes i kto Cie zna ?
rzeczy zamieszone na tej liscie moga byc starsze od Ciebie i sa dokumentem czyjegos "niezrownowazenia"
a moze uwieraja Cie w dupe bo musiales sobie nowe konto zakladac po jednym z tych wyczynow :D

moim zdaniem bardzo dobra lista,
grasz z kims, musisz temu komus zaufac, ten ktos Cie wydyma...
niech inni wiedza i sami zadecyduja czy chca takiego czy nie

obrona tych odpaleńcow przypomina mi lobby pedalsko pedofilskie i fajnosc roznosicieli żółtaczki... :D

Bravo Kobeyashi... jechac z tym całym "homo komando" :D

--- Koniec cytatu ---

Fakt, ciężko się z tym nie zgodzić.
Najlepsza lista. ;)

MGGG:

--- Cytat: Rash'kan w Kwiecień 19, 2013, 12:04:29 ---A podobno taka wysoka średnia wieku w tej grze.

--- Koniec cytatu ---

Po osiągnieciu pewnego wieku, sprawnośc umysłowa gwałtowanie spada  ;D

Theronth:

--- Cytat: katharn w Kwiecień 19, 2013, 11:57:44 ---To Ciekawe co prawisz :D

Właśnie turlam się po podłodze ze śmiechu :)

--- Koniec cytatu ---
Po trzech tygodniach należała mi się rekompensata za zmarnowany czas. Więcej isk/hr niż u Was szło wyciągnąć na lv4 w high  :-\

Odbytyx:

--- Cytat: Theronth w Kwiecień 19, 2013, 14:13:23 ---Po trzech tygodniach należała mi się rekompensata za zmarnowany czas. Więcej isk/hr niż u Was szło wyciągnąć na lv4 w high  :-\

--- Koniec cytatu ---

czy jest możliwość żebyś do tej listy banitów dodał również swoje alty?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej