Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Lista Banitów
Soulscream:
Wiesz bo mój kolega powiedział, ze ten koles powiedział, ze taki tam koles wzial mojego cukierka. Ta lista to trochę smuteczek.
Coritsikaela Enth:
Nie bardzo kleje sensowność takiej listy skoro masz w grze wbudowany mechanizm od tego... Z daleka widzisz minusa, - typka który podpadł Twojemu corpowi czy alliancowi.
Na forum się takie coś nigdy nie sprawdzi bo coś co jeden corp uważa za największą zbrodnie, szatan i posyp ziemię solą, drugiemu jest całkiem na rękę :P
to jak z polityką w real - polityk mimo, że zbierze biednym np. emerytury, i da bogatym jakąś ulge podatkową - to i tak będzie jakiś elektorat nadal miał splusowany :D
edit: jedyny pożytek widzę z tego jakby tworzyć listę botterów... tyle że jak ma się dowód to ticket do GM trzeba napisać a nie wierszyki na forach.
Zgudi:
--- Cytuj --- jedyny pożytek widzę z tego jakby tworzyć listę botterów
--- Koniec cytatu ---
Zły pomysł, gdzie byś zmieścił nazwy botów Ozziego? Zastanów się. :)
Lanca:
--- Cytat: Cors w Kwiecień 18, 2013, 20:43:24 ---Na forum się takie coś nigdy nie sprawdzi bo coś co jeden corp uważa za największą zbrodnie, szatan i posyp ziemię, solą drugiemu jest całkiem na rękę :P
--- Koniec cytatu ---
Lepiej bym tego nie ujął, to tak jakby Rosja zrobiła listę swoich szpiegów, którzy zdradzili i wysyłała ją do każdego kraju, żeby ich broń Boże nie przepuszczać przez granice. Obsrałbym prowadzenie tej listy chłopaki bo to poważnie słaby pomysł, ludzie w to nie uwierzą. Bo po co mają kierować się jakąś listą zrobioną przez Bóg wie kogo, gdzie "banitów" zgłaszają też niewiadomi ludzi (którym nie można ufać - to jest EvE goddamnit) i jeszcze nie wiadomo czy zgłoszenia są odpowiednio weryfikowane. Absurd właściwie.
Już widzę, że jakiś zapalony krzyżowiec X-Legion zgłosił połowę banitów na tej liście i wiem, że przynajmniej z jednym człowiekiem grubo się pomylił, bo grałem z Jedynką i jest to świetny gość. Dlaczego więc mam ufać w osąd X-Legiona co do pozostałych? Ja na pewno nie będę sugerował się tą listą. Jest ona zbędna imo.
Widzę tutaj jakieś zapędy, żeby się w EvE-Macierewicza bawić.
Colonel:
--- Cytat: Lanca w Kwiecień 18, 2013, 21:33:14 ---...Bo po co mają kierować się jakąś listą zrobioną przez Bóg wie kogo, gdzie "banitów" zgłaszają też niewiadomi ludzi (którym nie można ufać - to jest EvE goddamnit) i jeszcze nie wiadomo czy zgłoszenia są odpowiednio weryfikowane. Absurd właściwie.
--- Koniec cytatu ---
idac tym tokiem myslenia mozna zapytac...a Ty kim wlasciwie jestes i kto Cie zna ?
rzeczy zamieszone na tej liscie moga byc starsze od Ciebie i sa dokumentem czyjegos "niezrownowazenia"
a moze uwieraja Cie w dupe bo musiales sobie nowe konto zakladac po jednym z tych wyczynow :D
moim zdaniem bardzo dobra lista,
grasz z kims, musisz temu komus zaufac, ten ktos Cie wydyma...
niech inni wiedza i sami zadecyduja czy chca takiego czy nie
obrona tych odpaleńcow przypomina mi lobby pedalsko pedofilskie i fajnosc roznosicieli żółtaczki... :D
Bravo Kobeyashi... jechac z tym całym "homo komando" :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej