Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Lista Banitów
Kobeyashi:
Wzorując się na "międzynarodowej" wersji, zrobiłem jej nasz krajowy odpowiednik.
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aj_6C7FDqh4edER6QWZqNGxVZ3Vmb0k0NzltbllRaWc
Proszę o zgłaszanie potencjalnych kandydatów do moderatora listy -> Kobeyashi
Zgłoszenie powinno zawierać przede wszystkim, powód dla którego dana osoba powinna znaleźć się na liście.
Mile widziane również zrzuty, logi itp
Rash'kan:
Emm, spojrzałem na tą listę i już jest trochę nie tak, sytuacja "Taki Jeden" jest mocno dyskusja, pamiętam jak o nim rozmawiałem z byłym CEO, wersje są zupełnie różne, obie strony mają swoich świadków.
Tak więc, lista na pewno wywoła wiele kontrowersji ;]
A z mojej strony Jedynka to bardzo dobry member, starał się, zawsze dołączał do flotek, nigdy nie narzekał i nigdy nic nie ukradł, ani nawet nie chciał żadnych praw ;]
Lanca:
Ja też mam o Jedynce bardzo dobre zdanie, zawsze sumiennie latał na PvP i był mocno aktywnym graczem, nie wiem czy mógłbym cokolwiek złego na jego temat powiedzieć, przyjazny i uprzejmy korpowicz. A sprawa z jego poprzedniego korpa rzeczywiście była bardzo zagmatwana, więc zweryfikowałbym obecność Taki Jeden na tej liście
Doom:
To mam zgłoszenie:
Kobeyashi - generowanie flame w złym dziale forum
Tak przy okazji jakie straszne zbrodnie (poza imieniem postaci) popełnił koleś wpisany tam jako Bzykadełko, że aż ocenzurowano tą sekcję w jego profilu?
WhiteCat:
Wg. mnie cały pomysł samej listy jest mocno... kontrowersyjny.
Można takie coś na podobę black-listy tworzyć w obrębie aliansu, względnie koalicji, ale wewnątrz community...
Największym czynnikiem przeciw jest subiektywność oceny, szczególnie jeśli lista będzie prowadzona przez jedną osobę/korp/alians/koalicję. Zawsze może zdarzyć się wrzucenie tam kogoś kogo się po prostu nie lubi, ba z tego co widzę to aktualnie tylko jedna osoba poparta jest jakimś dowodem (no Miltisa nie liczę ;)) Pomijam już dramy jakie na ten temat mogą się zacząć.
Zresztą zawsze można spytać poprzedniego "pracodawcę" o opinię :)
Poza tym stworzenie nowej postaci nie stanowi dużej przeszkody, żeby taka lista miała sens powinniśmy znać api/ip/adres "przestępcy" :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej