Śmietnisko > Off Topic
Polityka nie w Eve. (było: Odp: POLITYKA W EVE)
GlassCutter:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Kwiecień 05, 2013, 13:32:05 ---P.S.: dyskusja pierwotnie była o islamie, to czołgi sa offtopem :P
--- Koniec cytatu ---
Offtop w offtopie wydzielonym w wątku który powstał bo robił się offtop w poprzednim. :D Wychodzi na to że temat na centrali pełni rolę czysto dekoracyjną i głównie służy jako cos w co można kliknąć żeby otworzyć dyskusję ^^
mkx:
--- Cytat: Soulscream w Kwiecień 05, 2013, 13:31:22 ---Nie boj się dyskutować bo inny watek wskoczyl. Robi się bałagan, ale zawsze można do czegos wrocic. Tudziez mogę się wyniec do swojej piaskownicy :).
--- Koniec cytatu ---
fajnie by bylo jakbys poszedl pisalem juz wyzej ze za slaby jestes i czytajac twoje posty ciagle sie w tym utwierdzam.
glupie spekulacje i twoje domysly " nie jestem napoleonem" Ty nie jestes nawet dobrym teoretykiem bo nie znasz faktow i pierd.. a moglismy z hitlerem isc na sowietow, prosto mowic isc bic zabijac prosto pierd... ale kazdy sie wojny boi i unika polska nie chciala wojowac to taki fakt dla Ciebie. Bo na wojnie nie ma zwycieskich jednostek kazda traci zyskac moze wladza danego panstwa czyli taki hitler/stalin a jego jednostki tracily wszystko od zycia po rodziny,godnosc i zdrowie.
To nie gra RTS to nie proste ogladanie filmow o 2 wojnie swiatowej siedzac w cieplym fotelu tak jak to teraz robisz
taki link dla Ciebie >>http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=en&biw=1152&bih=745&tbm=isch&tbnid=u0R43kpZyfBBMM:&imgrefurl=http://demotywatory.pl/3879034&docid=_drKbWmo282E0M&imgurl=http://img2.demotywatoryfb.pl/uploads/201207/1343671605_djt0a4_600.jpg&w=600&h=970&ei=asNeUbS2IsGrhQfOyIHwAg&zoom=1&ved=1t:3588,r:7,s:0,i:99&iact=rc&dur=928&page=1&tbnh=199&tbnw=123&start=0&ndsp=18&tx=54&ty=26
mialem gdzies lepszy " kiedys bylismy żołnierzami a teraz jestesmy i pokazany taki ciec emo sporo oddaje co do Twojej osoby i zapedach ala hitler.
Dlaczego nam Francja nie pomogla czy tam Wielka Brytania ? masz wyzej, kazdy normalny narod boi sie wojny totalnej. A jak myslicie ze dzis Nato /Usa tfu tfu nie daj boze pomoglyby nam przy np ataku Rosji to radzilbym sie zastanowic i siegnac do historii wtedy tez byly pakty i sojusze. Tylko sporo was ogladajac czarne filmy o 2 wojnie bierze to za jakas odlegla przeszłosc. Ps w latach 90 mialem jeszcze prababcie ktora przezyla 2 wojny dozyla 101 lat sporo fajnych histori uslyszalem tez.. w rodzinie mam wuja ktory z auszwitz uciekl w muzeum cala tam historia o tym jest i jeden jest fakt wojny sie powino unikac a nie pierd jak to mozna kogos bylo podbic i zabijac bo nie wiesz o czym mowisz wyjdz nosem z ekranu i swoich rtsow.
Soulscream:
--- Cytat: mkx w Kwiecień 05, 2013, 14:44:11 ---stos zbędnych literek bez skladu
--- Koniec cytatu ---
Nie chce mi się tego czytać :).
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Soulscream w Kwiecień 05, 2013, 14:50:26 ---Nie chce mi się tego czytać :).
--- Koniec cytatu ---
Bo to ciężko czytać... :-X
mkx:
bo to juz 2-3 temat w ktorym uciekasz tam sa dzwi >> zamknij je z drugiej strony
o wrocil ac pzu oc aka vonpuszka :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej