Śmietnisko > Off Topic

Polityka nie w Eve. (było: Odp: POLITYKA W EVE)

<< < (32/38) > >>

hidden Q:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Kwiecień 09, 2013, 14:46:50 ---Hmmm...nie chce nic imputować, ale waćpan masz chyba problem ze wzrokiem, nawet ja mocno fotonowo niereceptywny (poprawność polityczna nie pozwala mmi mówić śleopy jak kret  :P ) widze że w tytule jest Polityka nie w Eve

--- Koniec cytatu ---

Czepiasz się, ale faktycznie nie dostrzegłem NIE w tytule. Co nie zmienia faktu, że tytuł nie bardzo się kojarzy z jego zawartością.

Mamut:

--- Cytat: hidden Q w Kwiecień 09, 2013, 14:44:26 ---Polityka w EVE a w środku rozmowa o gejach, niezły ZONK dla nowego gracza  >:D

Włączając się do dyskusji. Uważam cały ten temat za medialną papkę. Nie będę tykał genezy homoseksualistów. Są jak by nie patrzeć mniejszością i dlatego mogą się pocałować w pompkę bo w demokracji rządzi większość.

Mam głęboko w poważaniu ich domniemane prawa. Może zalegalizujemy heroinę? Bo na pewno znajdzie się mniejszość, która by tego chciała. Od ruchania w dupę też można się uzależnić  8)

--- Koniec cytatu ---

Jesli o mnie chodzi to powinni zalegalizowac juz dawno temu , na naszej cudownej planecie nie istnieje cos takiego jak selekcja naturalna , to przynajmniej po czesci rozwiazalo ten problem :)

Goomich:

--- Cytat: hidden Q w Kwiecień 09, 2013, 14:44:26 ---Włączając się do dyskusji. Uważam cały ten temat za medialną papkę. Nie będę tykał genezy homoseksualistów. Są jak by nie patrzeć mniejszością i dlatego mogą się pocałować w pompkę bo w demokracji rządzi większość.

--- Koniec cytatu ---

Z dyktaturą proletariatu ci się pomyliło.

hidden Q:

--- Cytat: Mona X w Kwiecień 09, 2013, 14:59:56 ---Z dyktaturą proletariatu ci się pomyliło.

--- Koniec cytatu ---

????????????????????????????????????????????? Czy uważasz, że w polszy nie ma demokracji? :)

Pol Kent:

--- Cytat: Dux w Kwiecień 09, 2013, 14:34:59 ---Oh really? >:D

--- Koniec cytatu ---
A co ? Jesteś papuga i przeprowadziłeś tak idealnie XX spraw rozwodowych ? że uzurpujesz sobie prawo do jedynie słusznych sądów ?
Really Panie Dux, really.

--- Cytat: Mamut w Kwiecień 09, 2013, 14:40:29 ---Jesli w rozwodzie dochodzi do np podzialu majatku i orzeczenia o winie, gdzie obydwie strony nie maja ochoty zawrzec ugody ,to moze to rownie dobrze trwac ponad 20 lat ( przyklad moich starych :) )

--- Koniec cytatu ---
Dobry przykład (sorry Mamut) Dux chyba zapomniał że bardzo często jest kwestia orzeczenia o winie bo takowe orzeczenie daje drugiej (niewinnej) stronie szerokie możliwości hmmm...odgrywania się na stronie ponoszącej winę. Łącznie z np. domaganiem się wsparcia finansowego ze względu na pogorszenie się warunków życiu. Nawet jeśli niewinna strona zarabia 5-krotną średnią krajową, ma wypasioną chatę i furę.

Przypadków kiedy dwoje ludzi wspólnie dochodzi do wniosku że nie powinni żyć dalej razem i chce się rozstać a jednocześnie nie mają dzieci, roszczeń majątkowych itd, itd... jest tak mało, że można je spokojnie potraktować jako wyjątki potwierdzające regułę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej