Śmietnisko > Off Topic

Polityka nie w Eve. (było: Odp: POLITYKA W EVE)

<< < (3/38) > >>

Soulscream:

--- Cytat: papugoz w Kwiecień 04, 2013, 14:36:41 ---Nie, nie są.

--- Koniec cytatu ---

Kolejny młot.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Soulscream w Kwiecień 04, 2013, 14:33:19 ---Nie chce być nie miły, ale za rasizm powinieneś dostać wpierdol. To są tacy sami ludzie jak Ty, tam również jest taka sama ilość młotów jak u nas.

--- Koniec cytatu ---
Jako osoba całe życie tolerancyjna nad wyraz, nieważne czy chodzi o kolor skóry, wyznanie, orientacja sexualna, żywieniowa czy cokolwiek innego, przyznam, że tak, owszem, jakis czas temu stałem się bardzo rasistowski jeśli chodzi o tę nację.
Może dlatego, że na swoje nieszczęście, poznałem ich zbyt dobrze.
I co kto o tym myśli, zwisa mi to zwiędłym kalafiorem  ;)

Soulscream:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Kwiecień 04, 2013, 14:43:30 ---Jako osoba całe życie tolerancyjna nad wyraz, nieważne czy chodzi o kolor skóry, wyznanie, orientacja sexualna, żywieniowa czy cokolwiek innego, przyznam, że tak, owszem, jakis czas temu stałem się bardzo rasistowski jeśli chodzi o tę nację.
Może dlatego, że na swoje nieszczęście, poznałem ich zbyt dobrze.
I co kto o tym myśli, zwisa mi to zwiędłym kalafiorem  ;)

--- Koniec cytatu ---

Ja poznałem ich też dobrze tak jak kilka innych "ras". I wiem, że to tacy sami ludzie i niezależnie od koloru skóry wszędzie są tacy sami idioci. Anyway koniec tego offtopu.

SokoleOko:

--- Cytat: Soulscream w Kwiecień 04, 2013, 14:33:19 ---Nie chce być nie miły, ale za rasizm powinieneś dostać wpierdol. To są tacy sami ludzie jak Ty, tam również jest taka sama ilość młotów jak u nas.

--- Koniec cytatu ---

Ile Polacy przeprowadzili zamachów terrorystycznych po drugiej wojnie światowej? Czy Polacy domagają się eksterminacji jakiejś nacji? Czy Polacy chcą narzucić innym nacjom swoją religię?

Nie ubliżaj mi, jako mieszkańcowi Polski i UE, twierdzeniem że "to są tacy sami ludzie jak Ty". Nie są. Są za to podręcznikowym przykładem jak odurzenie kretyńską religią może zniszczyć wspaniałą kulturę mającą wiele osiągnięć naukowych (w końcu to Arabowie nauczyli nas na przykład liczyć czy żeglować). Tamte czasy skończyły się jednak dobre 700 lat temu. Teraz żyją w średniowieczu i chcą to średniowiecze narzucić nam.

Ledwie wczoraj czytałem artykuł jak to "w takiej samej jak Polska Arabii Saudyjskiej" skazano na "sparaliżowanie przez uszkodzenie kręgosłupa" mężczyznę, który 10 lat wcześniej, mając 14 lat, w bójce ugodził nożem równolatka, który został przez to sparaliżowany.

BTW, czy wspominałem o ich kulturowym przyzwoleniu na pedofilię? Pfff... słów szkoda na to.

Soulscream:

--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 04, 2013, 15:10:40 ---Ile Polacy przeprowadzili zamachów terrorystycznych po drugiej wojnie światowej? Czy Polacy domagają się eksterminacji jakiejś nacji? Czy Polacy chcą narzucić innym nacjom swoją religię?

Nie ubliżaj mi, jako mieszkańcowi Polski i UE, twierdzeniem że "to są tacy sami ludzie jak Ty". Nie są. Są za to podręcznikowym przykładem jak odurzenie kretyńską religią może zniszczyć wspaniałą kulturę mającą wiele osiągnięć naukowych (w końcu to Arabowie nauczyli nas na przykład liczyć czy żeglować). Tamte czasy skończyły się jednak dobre 700 lat temu. Teraz żyją w średniowieczu i chcą to średniowiecze narzucić nam.

Ledwie wczoraj czytałem artykuł jak to "w takiej samej jak Polska Arabii Saudyjskiej" skazano na "sparaliżowanie przez uszkodzenie kręgosłupa" mężczyznę, który 10 lat wcześniej, mając 14 lat, w bójce ugodził nożem równolatka, który został przez to sparaliżowany.

BTW, czy wspominałem o ich kulturowym przyzwoleniu na pedofilię? Pfff... słów szkoda na to.

--- Koniec cytatu ---

Nie masz żadnego prawa nazywać kogoś brudasem bądź podczłowiekiem jako wspaniałomyślny obywatel Polski i UE. Ścigane jest to z urzędu. Znam masę wartościowych ludzi z pochodzenia arabskiego czy czarnoskórych i są to wspaniali członkowie społeczności europejskiej.

Biedne masy zawsze są podatne na manipulacje religijne i można walczyć z próbą narzucenia ich woli całkowicie cywilizowanymi środkami, a nie zniżać się do ich poziomu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej