Eve Online > Market

WH c2 wejście J231210 - reward 500mln isk

<< < (4/6) > >>

[VIDE] Herezja:
Co ciekawe kolego Katharn-ie nasz szanowny Doom wykasował wszelkie wzmianki ludzi z Idei i tym samym nie wiem co tak naprawdę zbroili. Może przywołamy Dooma do tablicy i nam naświetli sytuację sprzed roku?

HammerSnake:
to kto w tej dziurze mieszka? że do szybkiego zarobienia i sprzeda swoich? :D

bo przecież nikt normalny tej oferty nie bierze na poważnie i nie szuka igły w stogu siana, chyba że wie jak się włamać do bazy ccp jak te ruski na fanfescie.

Może, żeby topic miał sens dowiemy się czegoś więcej na temat wspominek z pierwszych wypowiedzi?  :P

katharn:

--- Cytat: Herezja w Marzec 31, 2013, 23:10:32 ---Co ciekawe kolego Katharn-ie nasz szanowny Doom wykasował wszelkie wzmianki ludzi z Idei i tym samym nie wiem co tak naprawdę zbroili. Może przywołamy Dooma do tablicy i nam naświetli sytuację sprzed roku?

--- Koniec cytatu ---
Ok. Masz rację :)
Chciałem naświetlić sytuację... bo całość widziałem na żywo :D

--- Cytat: HammerSnake w Marzec 31, 2013, 23:11:35 ---to kto w tej dziurze mieszka? że do szybkiego zarobienia i sprzeda swoich? :D

bo przecież nikt normalny tej oferty nie bierze na poważnie i nie szuka igły w stogu siana, chyba że wie jak się włamać do bazy ccp jak te ruski na fanfescie.

Może, żeby topic miał sens dowiemy się czegoś więcej na temat wspominek z pierwszych wypowiedzi?  :P

--- Koniec cytatu ---

Zakładającemu temat chodzi o przypadkową skanującą osobę.

Szakal:
Eh stare czasy Centrali Dzikus Rilke itd ;]

Tila:
Polityka zainteresuje się mną to brzmi jak groźba !!. Gellenter  mam nadzieję że admin patrzy na to co wypisujesz. Polska polityka jest słaba mają naród w bańce a co do polityki gry to nic nie wiem i mnie to nie interesuje kto z kim i przeciwko, zawsze ktoś do kogoś będzie strzelał, ktoś będzie się bronił i odwrotnie jak to w polityce ktoś na kogoś coś mówi i w drugą stronę co mnie interesuje to te 500m :P i żeby nie podnieśli bardziej wieku emerytalnego. >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej