Eve Online > Market
WH c2 wejście J231210 - reward 500mln isk
Coritsikaela Enth:
Dokładnie jak w temacie - 500mln do szybkiego zarobienia za namiary na WH J231210 - jest to system ze static to low i c2
NIEAKTUALNE
Yavax Zavro:
Jasny gwint chłopie, koledzy z ally wiedzą, że prosisz o takie rzeczy na centrali :P?
katharn:
Obiecuję, że jeśli znajdę ten system dam Ci znać >:D
A potem będzie dużo zwłok na D-Scanie >:D i krzyk z milionów gardeł, imperia upadną... odrodzą się nowe... :P
Tak na poważnie - to Nycio wie, że publikujesz takie info na ogólnodostępnym forum? 8)
Acunn:
Ciekawe ile osób się ucieszyło czytając tego posta ;D Czas biegnie, a większość osób wciąż pamięta >:D
Coritsikaela Enth:
@Yava - ja przecież o nic nie proszę tylko oferuje biznes - "Fortuna wszędzie się toczy" jak mawiał Sknerus McKwacz :)
@Cir - Nytu nie ma nic przeciwko temu gdzie zamierzam spędzać mój Eve-online'owy urlop. Bylem już w tym systemie, bardzo podbał mi się krajobraz, tylko niestety nagłym zbiegiem okoliczności musiałem szybko opuścić ten kurort nie zapisawszy adresu, a nawet pożegnać się nie miałem okazji :( Pragnę pojawić się tam znowu i spokojnie disfrutować niezwykły pejzaż tego WH :)
@Acun - nie wiem co jest zabawnego w ofercie handlowej ani tez kto tam co pamięta i komu - to nie topic w dziale o takich rzeczach - jakby ktoś chciał podyskutować to chętnie - tylko musi założyć topic w dziale korporacyjnym bo mi niestety nie wolno.
--> @AD TOPIC - oferta nadal aktualna i propozycje ubicia tego interesu najlepiej kierować do mnie mailem in-game - na nick podany w profilu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej