Eve Online > Market

WH c2 wejście J231210 - reward 500mln isk

<< < (3/6) > >>

Tila:
Witka Uczę się skanować, jestem młodym graczem 500m to dla mnie sporo mam nadzieję że będą moje a polityka mnie nie interesuje jak i pis i po i sld oraz palikot. >:D

Gellenter:
Ty możesz polityką się nie interesować, ale polityka może zainteresować się tobą... A biorąc pod uwagę że do uselessów strzela całe community możesz się sparzyć

Coritsikaela Enth:
Pare osób z UI dostalo kiedys bana na forum i zakaz rekrutacji po kilku wypowiedziach o przebiegu walk. Postów tych nie widzialem, wiec wypowiadanie sie na ten temat z mojej strony jest bez sensu- fakt jest faktem.

Śmiem też mimo wszystko grzecznie stwierdzić, że "Exiled" to nie "całe community", a oczywistą sprawą pozostaje, że nie zamierzam rozpisywać gdzie, kiedy i na jakich zasadach transakcja została dokonana.

WhiteCat:

--- Cytat: Gellenter w Marzec 31, 2013, 21:27:35 ---[...]A biorąc pod uwagę że do uselessów strzela całe community możesz się sparzyć

--- Koniec cytatu ---
Nie przesadzajmy, w życiu ich nie widziałem :P

--- Cytat: Cors w Marzec 31, 2013, 21:53:00 ---Pare osób z UI dostalo kiedys bana na forum i zakaz rekrutacji po kilku wypowiedziach o przebiegu walk.

--- Koniec cytatu ---
O to to to, co się wydarzyło, jaka bitka? :)

katharn:

--- Cytat: WhiteCat w Marzec 31, 2013, 22:02:31 ---
O to to to, co się wydarzyło, jaka bitka? :)

--- Koniec cytatu ---

Stare czasy: http://eve-centrala.com.pl/index.php?topic=10249.0

Za dokazywanie w tym temacie dostali knebel na rekrutację :) Coś jakoś tak, że legion ich jest, czy coś :P - To był czas grupy Anonymous... no i chyba jakoś się z nimi utożsamili  ;D

--- Cytat: Cors w Marzec 31, 2013, 21:53:00 ---Śmiem też mimo wszystko grzecznie stwierdzić, że "Exiled" to nie "całe community", a oczywistą sprawą pozostaje, że nie zamierzam rozpisywać gdzie, kiedy i na jakich zasadach transakcja została dokonana.

--- Koniec cytatu ---

Dorzuć proszę do tego i inne polskie ally z WH-space, a troszkę ich jest...  8) Zresztą nie tylko polskie, bo z tego co słyszałem to ma do Was coś tam i NorCorp i W-Space.  >:D

Sorry za offtop - juz nie będę Panie Administratorze ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej