Eve Online > Market
WH c2 wejście J231210 - reward 500mln isk
Tila:
Witka Uczę się skanować, jestem młodym graczem 500m to dla mnie sporo mam nadzieję że będą moje a polityka mnie nie interesuje jak i pis i po i sld oraz palikot. >:D
Gellenter:
Ty możesz polityką się nie interesować, ale polityka może zainteresować się tobą... A biorąc pod uwagę że do uselessów strzela całe community możesz się sparzyć
Coritsikaela Enth:
Pare osób z UI dostalo kiedys bana na forum i zakaz rekrutacji po kilku wypowiedziach o przebiegu walk. Postów tych nie widzialem, wiec wypowiadanie sie na ten temat z mojej strony jest bez sensu- fakt jest faktem.
Śmiem też mimo wszystko grzecznie stwierdzić, że "Exiled" to nie "całe community", a oczywistą sprawą pozostaje, że nie zamierzam rozpisywać gdzie, kiedy i na jakich zasadach transakcja została dokonana.
WhiteCat:
--- Cytat: Gellenter w Marzec 31, 2013, 21:27:35 ---[...]A biorąc pod uwagę że do uselessów strzela całe community możesz się sparzyć
--- Koniec cytatu ---
Nie przesadzajmy, w życiu ich nie widziałem :P
--- Cytat: Cors w Marzec 31, 2013, 21:53:00 ---Pare osób z UI dostalo kiedys bana na forum i zakaz rekrutacji po kilku wypowiedziach o przebiegu walk.
--- Koniec cytatu ---
O to to to, co się wydarzyło, jaka bitka? :)
katharn:
--- Cytat: WhiteCat w Marzec 31, 2013, 22:02:31 ---
O to to to, co się wydarzyło, jaka bitka? :)
--- Koniec cytatu ---
Stare czasy: http://eve-centrala.com.pl/index.php?topic=10249.0
Za dokazywanie w tym temacie dostali knebel na rekrutację :) Coś jakoś tak, że legion ich jest, czy coś :P - To był czas grupy Anonymous... no i chyba jakoś się z nimi utożsamili ;D
--- Cytat: Cors w Marzec 31, 2013, 21:53:00 ---Śmiem też mimo wszystko grzecznie stwierdzić, że "Exiled" to nie "całe community", a oczywistą sprawą pozostaje, że nie zamierzam rozpisywać gdzie, kiedy i na jakich zasadach transakcja została dokonana.
--- Koniec cytatu ---
Dorzuć proszę do tego i inne polskie ally z WH-space, a troszkę ich jest... 8) Zresztą nie tylko polskie, bo z tego co słyszałem to ma do Was coś tam i NorCorp i W-Space. >:D
Sorry za offtop - juz nie będę Panie Administratorze ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej