Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[CBC] CBC Interstellar - dyskusja

<< < (52/76) > >>

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: [BWTF] Old Piosall w Lipiec 11, 2016, 15:07:10 ---E tam, powiedziałem przecie raz na 123 lata.. eve ma 10 lat przed nami jakies 110+ lat zanim polska się zjednoczy. :P

Schodzimy trochę z tematu, jednak w sumie sam nie wiem co może być większym długiem wdzięczności jak ktoś daje ci miejsce do mieszkania i zarabiania kiedy twój obecny teren puszczono z dymem. To chyba wole nie myśleć co XiX zrobilo dla nich skoro wybrali tą drugą stronę.

--- Koniec cytatu ---

Trochę niedoinformowany jesteś.
Stainwagon nie dał FCON-owi ani terenu ani miejsca do mieszkania.  FCON dogadał się z GOG i w zamian za dropniecie sova w branch zajął część terytorium aliansów które tam żyły. Jedyne co "otrzymał" FCON od SW to NIP.

[BWTF] Xapitan Bomba:

Gaunt:

--- Cytat: [BWTF] Xapitan Bomba w Lipiec 29, 2016, 00:32:14 ---

--- Koniec cytatu ---

Słoiki na zatrzaski i zamiast sznurówek buty na rzepy bo sobie chłopaki nie umieją zawiązać bez rodzica (10/10 JOKE)

[BWTF] Old Piosall:

--- Cytat: Anna Nietrzeba w Lipiec 26, 2016, 14:00:49 ---Trochę niedoinformowany jesteś.
Stainwagon nie dał FCON-owi ani terenu ani miejsca do mieszkania.  FCON dogadał się z GOG i w zamian za dropniecie sova w branch zajął część terytorium aliansów które tam żyły. Jedyne co "otrzymał" FCON od SW to NIP.

--- Koniec cytatu ---
Taa dostaliscie sov po darknesach... a oni go mieli od?

Tego NIPa bym tak nie bagatelizowal. Jednak to tylko moje zdanie.

Kazdy ma swoj punkt widzenia ktory jest zalezny od siedzenia.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

[G T S]-domin1:
dzieciaki dajcie spokoj jeden h**j kto po kim nie podniecajcie sie tak tym

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej