Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[CBC] CBC Interstellar - dyskusja
Filip Bonn:
--- Cytat: [BU FU] Karas w Lipiec 08, 2016, 17:59:47 ---Z tym jednoczeniem, to troche kolege poniosla fantazja, ale na pewno traci i odzyskuje ziemie, ziemie w eso: ]
--- Koniec cytatu ---
Karaś jak zwykle inteligentnie :)
Gaavrin:
Takie jest eve. Nawet największe alliance w eve tracą i odzyskują teren co jakiś czas. Tak było z Bobem/IT/Kenzoku w dawnych czasach. Goony też traciły i zdobywały terytorium. Teraz pewnie też w końcu wrócą na mapę. Po prostu mało która wojna w eve kończy się inaczej niż całkowitym zaoraniem przeciwnika.
[WILD5] Gagat:
bo to jest kontent ;]. Raz się dostaje wpierdol, a później się wraca dać wpierdol. Fcony wolą uklęknąć przed kolejnym panem. Taka rentiersko niewolnicza mentalność ;]. Zwykłe pizdy a nie alliance sov holderów. SW zrobiło jedną debilną rzecz, pomagało goonom w czasie ich orania, a teraz peciki goonów będą pomagać orać SW, ale takie jest EVE.
[BWTF] Old Piosall:
--- Cytat: [BU FU] Karas w Lipiec 08, 2016, 17:59:47 ---Z tym jednoczeniem, to troche kolege poniosla fantazja, ale na pewno traci i odzyskuje ziemie, ziemie w eso: ]
--- Koniec cytatu ---
E tam, powiedziałem przecie raz na 123 lata.. eve ma 10 lat przed nami jakies 110+ lat zanim polska się zjednoczy. :P
Schodzimy trochę z tematu, jednak w sumie sam nie wiem co może być większym długiem wdzięczności jak ktoś daje ci miejsce do mieszkania i zarabiania kiedy twój obecny teren puszczono z dymem. To chyba wole nie myśleć co XiX zrobilo dla nich skoro wybrali tą drugą stronę.
Isengrim:
--- Cytat: [BWTF] Old Piosall w Lipiec 11, 2016, 15:07:10 ---E tam, powiedziałem przecie raz na 123 lata.. eve ma 10 lat przed nami jakies 110+ lat zanim polska się zjednoczy. :P
Schodzimy trochę z tematu, jednak w sumie sam nie wiem co może być większym długiem wdzięczności jak ktoś daje ci miejsce do mieszkania i zarabiania kiedy twój obecny teren puszczono z dymem. To chyba wole nie myśleć co XiX zrobilo dla nich skoro wybrali tą drugą stronę.
--- Koniec cytatu ---
Obiecało, że nie puści ich z dymem. I dało farmić. Chłopa pańszczyźnianego nie interesują przemarsze armii, wojny i imperia. On musi mieć rolę do obrabiania i dwa ziemniaki żeby włożyć do garnka. A jak mu dasz wolność to biedak nie wie co z nią zrobić i szuka pana.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej