Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[CBC] CBC Interstellar - dyskusja

<< < (53/76) > >>

[-CBC-] Hasim Abdul:
Dodajmy do tego fakt, że F-CON nie chciał walczyć zarówno po stronie Vanguard jak i StainWagon. Niestety wojna przechodziła przez nasze tereny i dostaliśmy ultimatum od jednej i drugiej strony, że mamy wybrać stronę konfliktu. Jako, że mieszkaliśmy tam od niedawna, VG wygrywało z początku, a SW dostawał wpierdol, więc zdecydowaliśmy się wspomóc VG w ich działaniach. Niestety jest to gliniane przymierze, ponieważ poza wspólnymi flotami jesteśmy dla siebie neutralni i mamy NIP'y z sąsiadami.. W takim razie nie powiedziałbym, że jesteśmy czyimiś petami, skoro bliżej nam do wojny niż sojuszu. Jedynym powodem, dla którego jeszcze nie skaczemy sobie do gardeł jest obecność DRF w wojnie, któremu zależy, aby nie dochodziło do wewnętrznych konfliktów.

zbigniew cichon:
Ale rozmawiamy tu o Fconie czy o CBC? Moim zdaniem fajna ekipa jest w CBC :-) , liczą się ludzie bo reszta to zmienna jest.

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Anna Nietrzeba:
Tak wyglądamy z perspektywy przeciwnika.  ;D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ma9j1XH3aJI[/youtube]

[BU FU] Karas:
hehe pierwszy raz usmialem sie w watku cbc: ]
chodzi o post zbiegniewa cichon, czytam se te wypociny no i klasyk za takie brednie minus. Ale klikam minus, a tu wyskakuje zero... mysle sobie ki ch.. chodzi. Znow klikam i wchodzi -1...
DOpiero wtedy zatrybilem, ze to ja mu tego minusa juz wsadzilem dawno temu.

hahahahahaaha to bylo bardzo smieszne: ]

Zgudi:

--- Cytat: [BU FU] Karas w Październik 24, 2016, 00:02:59 ---hehe pierwszy raz usmialem sie w watku cbc: ]
chodzi o post zbiegniewa cichon, czytam se te wypociny no i klasyk za takie brednie minus. Ale klikam minus, a tu wyskakuje zero... mysle sobie ki ch.. chodzi. Znow klikam i wchodzi -1...
DOpiero wtedy zatrybilem, ze to ja mu tego minusa juz wsadzilem dawno temu.

hahahahahaaha to bylo bardzo smieszne: ]

--- Koniec cytatu ---
Spoko, dołożyłem, czuj się jakbyś sam dał :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej