Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[CBC] CBC Interstellar - dyskusja
Hairpins Blueprint:
--- Cytat: GlassCutter w Lipiec 09, 2014, 07:26:24 ---No nie wiem, jak gdzieś pod newsami o eve czyta się negatywne opinie byłych graczy to te wypowiedzi są dość szablonowe: ciągle te same anomalki/misje, eve jest nudna itd. Zgadnij gdzie musieli trafić na swojej drodze w eve i kto ich 'zmarnował'.
--- Koniec cytatu ---
WoW serjo? serjo? ty masz jakiś problem ze sobą człowieku, może po prostu napisz już że nas nienawidzisz to ci ulży.
Nie jesteś w corpie i nie masz porównania, a w każdym jednym poście piszesz że jesteśmy błoto. musi cie strasznie boleć dupa.
"ciągle te same anomalki/misje, eve jest nudna itd. Zgadnij gdzie musieli trafić na swojej drodze w eve i kto ich 'zmarnował'."
co że niby my ich marnujemy? ale ty musisz się czuć lepszy od nas bez kitu. Pewnie codziennie się brandzlujesz do lustra myśląc tym. (oh oh, fap fap fap jaki jestem zajebisty)
nie podoba ci się null sec, dobrze Graj PVR, zawsze sobie wygrywaj, zabijaj tylko raciarki, nie walcz jeżeli nie masz przewagi 100% nad przeciwnikiem i jest jakieś ryzyko, i myśl o tym jaki jesteś zajebisty i jakie masz poprawne fity.
jak cie to jara spoko, tylko o co się do nas przyssałeś? Szukasz potwierdzenia swojej zajebistości próbując nas ośmieszyć w każdym poście? to tylko potwierdza że tak na prawdę jesteś nic nie wart, jak byś był prawdziwy "pro" to nie zwracał byś uwagi na misiów i skupił byś się na rozgrywce, a ty zachowujesz się jak z gimbazy.
jak masz z tym mentalny problem to idź uczyć ludzi w akademii, rób filmy instruktażowe itd. a nie się brandzlujesz w topiku dyskusyjnym innego corpa.
Patrz VOODOO, BSI i inne pro ekipy grali tylko pro pvp, ludzie się nudzili i też przestali grać, bo musi być równowaga którą my staramy się osiągnąć.
Ale ty tego nie zrozumiesz bo jesteś zbyt ograniczony.
Jest mi po prostu przykro że rozlewasz taki szlam na forum, bo nie widzę żadnego powodu żebyś to robił, zresztą pisz co chcesz, mam to już w dupie.
Nie jesteś już wart marnowania mojego czasu.
oby ci się dobrze w życiu wiodło o7 :-X
Ps. z pewnością odpiszesz na tego posta jakimś błotem jak to zwykle ty, i udowodnisz jaki jesteś zajebisty, ale ja już nic nie odpisze, zostawiam cię i baw się sam ze sobą.
Hairpins Blueprint:
--- Cytat: Gaunt w Lipiec 09, 2014, 12:00:22 ---Misiek źle nas zrozumiałeś. To nie chodzi o to, żeby was oczernić, pokazać jakie z was nooby.
Wrzuciliście coś do sieci publicznej i dlatego my korzystając z powszechnej możliwości wydawania opinii na jakikolwiek temat wyrażamy swoje zdanie na temat filmiku poprzez pryzmat pvperów. Weź pod uwagę, że dla nas film i strata orthusa to trochę głupotka, ale jest masa innych ludzi, którym film się podobał.
Nam, akurat pvperom nie. Po prostu tak już jest ;p
--- Koniec cytatu ---
ehhh wiesz trudno mi się do tego odnieść, ja zostałem wychowany przez takich ludzi jak Col Cherryman i podobnych, i ja bardzo dobrze wiem co ryzykuje i co robię źle, nie zawsze dobrze oceniam sytuacje itd. ale znam dobrze całą mechanikę gry, i jak coś postujemy i jest koment że źle i żenada, to czuje się z tym źle.
bo ja nie szukam rady, tylko to są rzeczy retoryczne, jak ktoś postuje filmy pvp na my eve to też tak po nich jeździcie bo popełniają błędy? przecież dzięki takim ludziom ta gra jeszcze dycha...
robi mi się przykro, no ale to chyba tylko moja wina bo powinienem się tego spodziewać że tak to będzie. :(
Na innych forach jak postujesz takie rzeczy to ludzie się cieszą widząc że ktoś coś robi, jest niebezpieczne i jest to coś innego, ale tutaj wszystkim się to tylko nie podoba
nie ma komentarzy typu, wow robicie coś, trzymajcie tak dalej. tylko jest wow ale z dupy ...
ale winić mogę tylko siebie, i po prostu odpuszczę postaowanie czegokolwiek bo to się totalnie mija z celem :-[
Theronth:
Jak ktoś postuje film i robi taki hype, jak wy zrobiliście, to chyba zrozumiałe że oczekuje się dobrego pilotażu, a nie retardfestu z anchorami i Rapierem orbitującym Carriera.
Myślisz czemu Miltis został zhejtowany na eve-o, a HYDRA wyśmiała jego aplikację, gdy wypuścił swoje przygody w highsecu?
Oczywiście będą ludzie, którym takie filmiki będą się podobać, ale z drugiej strony "Kac Wawa" też się komuś tam spodobała...
GlassCutter:
--- Cytat: [-CBC-] Hairpins Blueprint w Lipiec 09, 2014, 12:01:56 ---WoW serjo? serjo?
--- Koniec cytatu ---
serio.
--- Cytat: [-CBC-] Hairpins Blueprint w Lipiec 09, 2014, 12:01:56 ---ty masz jakiś problem ze sobą człowieku, może po prostu napisz już że nas nienawidzisz to ci ulży.
--- Koniec cytatu ---
Podaj mi numer postu w którym tak napisałem, lub wklej logi z jakiegokolwiek czata.
--- Cytat: [-CBC-] Hairpins Blueprint w Lipiec 09, 2014, 12:01:56 ---Nie jesteś w corpie i nie masz porównania, a w każdym jednym poście piszesz że jesteśmy błoto. musi cie strasznie boleć dupa.
--- Koniec cytatu ---
j.w.
--- Cytat: [-CBC-] Hairpins Blueprint w Lipiec 09, 2014, 12:01:56 ---"ciągle te same anomalki/misje, eve jest nudna itd. Zgadnij gdzie musieli trafić na swojej drodze w eve i kto ich 'zmarnował'."
co że niby my ich marnujemy?
--- Koniec cytatu ---
Napisałem to gdzieś?
--- Cytat: [-CBC-] Hairpins Blueprint w Lipiec 09, 2014, 12:01:56 --- ale ty musisz się czuć lepszy od nas bez kitu. Pewnie codziennie się brandzlujesz do lustra myśląc tym. (oh oh, fap fap fap jaki jestem zajebisty)
--- Koniec cytatu ---
Domysły zachowaj dla siebie.
--- Cytat: [-CBC-] Hairpins Blueprint w Lipiec 09, 2014, 12:01:56 ---nie podoba ci się null sec, dobrze Graj PVR, zawsze sobie wygrywaj, zabijaj tylko raciarki, nie walcz jeżeli nie masz przewagi 100% nad przeciwnikiem i jest jakieś ryzyko, i myśl o tym jaki jesteś zajebisty i jakie masz poprawne fity.
--- Koniec cytatu ---
zabawne biorąc pod uwagę że gdzie byśmy nie wskoczyli do branch to jest 30+ :D
--- Cytat: [-CBC-] Hairpins Blueprint w Lipiec 09, 2014, 12:01:56 ---jak cie to jara spoko, tylko o co się do nas przyssałeś? Szukasz potwierdzenia swojej zajebistości próbując nas ośmieszyć w każdym poście? to tylko potwierdza że tak na prawdę jesteś nic nie wart, jak byś był prawdziwy "pro" to nie zwracał byś uwagi na misiów i skupił byś się na rozgrywce, a ty zachowujesz się jak z gimbazy.
jak masz z tym mentalny problem to idź uczyć ludzi w akademii, rób filmy instruktażowe itd. a nie się brandzlujesz w topiku dyskusyjnym innego corpa.
--- Koniec cytatu ---
Ja tylko zwróciłem uwagę że pewne elementy pilotażu należy poprawić zanim zacznie się tym chwalić publicznie. Oczekiwałeś pochwały? Przykro mi że korona z głowy spadła. Straszny burdel robisz.
--- Cytat: [-CBC-] Hairpins Blueprint w Lipiec 09, 2014, 12:01:56 ---Ale ty tego nie zrozumiesz bo jesteś zbyt ograniczony.
--- Koniec cytatu ---
Kolejny personalny dojazd.
--- Cytat: [-CBC-] Hairpins Blueprint w Lipiec 09, 2014, 12:01:56 ---
Jest mi po prostu przykro że rozlewasz taki szlam na forum, bo nie widzę żadnego powodu żebyś to robił, zresztą pisz co chcesz, mam to już w dupie.
Nie jesteś już wart marnowania mojego czasu.
oby ci się dobrze w życiu wiodło o7 :-X
Ps. z pewnością odpiszesz na tego posta jakimś błotem jak to zwykle ty, i udowodnisz jaki jesteś zajebisty, ale ja już nic nie odpisze, zostawiam cię i baw się sam ze sobą.
--- Koniec cytatu ---
Więcej luzu w życiu, przykro mi że nie zebraliście pochwał za filmik, ale nie było momentu w którym mógłby się obronić.
Ze starymi posterami CBC dało się pogadać, czy to na TS, czy to na localu. A tu człowiek trafia w ścianę.
edit.
A odniosę się jeszcze do jednej rzeczy:
--- Cytat: [-CBC-] Hairpins Blueprint w Lipiec 09, 2014, 12:01:56 ---Na innych forach jak postujesz takie rzeczy to ludzie się cieszą widząc że ktoś coś robi, jest niebezpieczne i jest to coś innego, ale tutaj wszystkim się to tylko nie podoba
--- Koniec cytatu ---
Tak się składa że pokazuje od czasu do czasu na innych forach swoje fotki, i wiesz co? Najcenniejsze komentarze to te które wytykają Ci błędy zamiast napisać 'super'. Gdyby każdy chwalił chociażby po to by nie było Ci przykro, że po zawaleniu całej nocy, lub kilku na zebranie materiału + nastu godzina na obróbkę nikt nie napisał niczego miłego to nie nauczyłbyś się NICZEGO.
Mam nadzieję że dotarło.
SokoleOko:
--- Cytat: [-CBC-] Hairpins Blueprint w Lipiec 09, 2014, 12:01:56 ---nie walcz jeżeli nie masz przewagi 100% nad przeciwnikiem i jest jakieś ryzyko, i myśl o tym jaki jesteś zajebisty i jakie masz poprawne fity
--- Koniec cytatu ---
Czy Ty czytasz co piszesz?
To Twój "wszechzajebisty" alians i jeszcze lepsza koalicja, której jesteście częścią, NIE walczy jak nie ma 3-4 krotnej przewagi nad przeciwnikiem. Jesteście pieprzonymi królami blobowania, więc po prostu nie pierdol tu farmazonów.
A tak wygląda jakość FCON-u, jak nie ma CTA i nie można spingować połowy świata na jabberze, bo "będzie timer".
http://kb.vergeofcollapse.com/?a=kill_related&kll_id=21110
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej