Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[CBC] CBC Interstellar - dyskusja

<< < (36/76) > >>

Hairpins Blueprint:
no bez kitu pany wy to macie problemy  :D

widzę że usilnie próbujecie nas ośmieszyć ... nie rozumiem dlaczego, my nie inspirujemy do brygady pro pvp tylko pro carebear, więc co nas tak męczycie.   

https://zkillboard.com/kill/39837377/

tak nam zazdrościcie dobrej zabawy że śledzicie nasz każdy krok teraz ^^  no just lol

a poco taki fit z dupy? bo miał taką chęć i tyle. ważne że była dobra zabawa :)

nawet jak był by neut hardner itd. to nie zmieniło by to totalnie nic w compie floty ;p więc nie ma co rozpisywać na ten temat. ship był git pimp ale zdech z powodu feila, bywa i tak.

ważne że wszyscy mieli dobrą beke i z tygodnia na tydzień więcej ludzi lata na floty bo się dobrze bawimy  ;D

https://www.youtube.com/watch?v=2iyrGrNmdDw&feature=kp

GlassCutter:
A co to za jakieś personalne ataki na mojego ishtara? Loss do 20 redneków z 3 logimi to jakiś problem? Pecha miałem że źle się zacyklował neut na cepie i nie spadł punkt ze mnie.
who cares, carry on

Co do dobrej beki to kiedyś goony przylatywały 40j do Syndykatu w szrocie w ujowym ficie. Dostawali wpierdziel od pierwszego gangu który spotykali. Też mówili że to for fun. :-*

Hairpins Blueprint:

--- Cytat: GlassCutter w Lipiec 09, 2014, 00:11:23 ---A co to za jakieś personalne ataki na mojego ishtara? Loss do 20 redneków z 3 logimi to jakiś problem? Pecha miałem że źle się zacyklował neut na cepie i nie spadł punkt ze mnie.
who cares, carry on

Co do dobrej beki to kiedyś goony przylatywały 40j do Syndykatu w szrocie w ujowym ficie. Dostawali wpierdziel od pierwszego gangu który spotykali. Też mówili że to for fun. :-*

--- Koniec cytatu ---

Who care carry on ^^ LOL to po kiego wklejasz jakiś nasze losy które nic nie wnoszą do dyskusji na temat corpa i jedyne co maja na celu to dokuczanie.

stary wyglądasz na ogarniętego gościa i cię szanuje. więc przestań shitpostować, i komentować nasze czysto retoryczne posty, które nie mają z tobą nic wspólnego.

lol jak by jakiś pojedynczy los miła cokolwiek wspólnego z ogółem corpem, i nadawał się do tego tematu, przecież to co ty robisz to są ataki na naszego corpa w każdym twoim poście : (

jak byś miał jakieś problemy ze sobą, odpuść temat i żyj pełnią życia. a skoro goni mieli fun to robić, to czemu nie, to tylko gra i chodzi o to żeby miło spędzać czas w gronie fajnych ludzi.

i takie jest -CBC-

Przez to co ty robisz, ludzie przestają grać i nienawidzą polskiego community  :-[

po co powodować w ludziach uczucia że są gorsi tylko dlatego że się dobrze bawią na swój sposób ... nic ci do tego :-X

GlassCutter:

--- Cytat: [-CBC-] Hairpins Blueprint w Lipiec 09, 2014, 00:28:50 ---Przez to co ty robisz, ludzie przestają grać i nienawidzą polskiego community  :-[

po co powodować w ludziach uczucia że są gorsi tylko dlatego że się dobrze bawią na swój sposób ... nic ci do tego :-X

--- Koniec cytatu ---

No nie wiem, jak gdzieś pod newsami o eve czyta się negatywne opinie byłych graczy to te wypowiedzi są dość szablonowe: ciągle te same anomalki/misje, eve jest nudna itd. Zgadnij gdzie musieli trafić na swojej drodze w eve i kto ich 'zmarnował'.

[youtube]http://youtu.be/Vlwfq5A1skg[/youtube]

Gaunt:

--- Cytat: [-CBC-] Hairpins Blueprint w Lipiec 09, 2014, 00:28:50 ---Who care carry on ^^ LOL to po kiego wklejasz jakiś nasze losy które nic nie wnoszą do dyskusji na temat corpa i jedyne co maja na celu to dokuczanie.

stary wyglądasz na ogarniętego gościa i cię szanuje. więc przestań shitpostować, i komentować nasze czysto retoryczne posty, które nie mają z tobą nic wspólnego.

lol jak by jakiś pojedynczy los miła cokolwiek wspólnego z ogółem corpem, i nadawał się do tego tematu, przecież to co ty robisz to są ataki na naszego corpa w każdym twoim poście : (

jak byś miał jakieś problemy ze sobą, odpuść temat i żyj pełnią życia. a skoro goni mieli fun to robić, to czemu nie, to tylko gra i chodzi o to żeby miło spędzać czas w gronie fajnych ludzi.

i takie jest -CBC-

Przez to co ty robisz, ludzie przestają grać i nienawidzą polskiego community  :-[

--- Koniec cytatu ---

Misiek źle nas zrozumiałeś. To nie chodzi o to, żeby was oczernić, pokazać jakie z was nooby.

Wrzuciliście coś do sieci publicznej i dlatego my korzystając z powszechnej możliwości wydawania opinii na jakikolwiek temat wyrażamy swoje zdanie na temat filmiku poprzez pryzmat pvperów. Weź pod uwagę, że dla nas film i strata orthusa to trochę głupotka, ale jest masa innych ludzi, którym film się podobał.
Nam, akurat pvperom nie. Po prostu tak już jest ;p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej